Co kupić ?

Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, Gagu

Co kupić ?

Postprzez manymonkeys » Wto Lut 09, 2010 7:47 pm

witam,
jestem agnieszka (wypada się przecie przedstawić), ale do rzeczy. chciałabym rozpocząć swoją przygodę z decoupage - a dokładnie z kolczykami wykonywanym tą metodą (jako, że jestem fanką wszelakiej biżuterii). Jestem zielona bardziej niż brokuły. Może zechciałby ktoś mi pomóc ? Pierwsze pytanie jakie mi się nasuwa: co powinnam kupić na dobry początek ? I jak się zabrać do tego wszystkiego ? Z góry przepraszam, za wszelakie spamowanie i dziękuję za odpowiedzi.
manymonkeys

Dołączenie: Wto Lut 09, 2010 7:35 pm

Reklama
Uzależniona Craftlady ;)
Uzależniona Craftlady ;)

Co kupić ?

Postprzez sasilla » Śro Lut 10, 2010 7:48 pm

Na dobry poczatek zapraszam do przeczytania wszystko-o-decoupage-f27/szk-lka-decoupage-t530.html gdzie znajdziesz odpowiedzi na wszystkie swoje pytania. Dodatkowo warto zaglebic sie w szkolke: szkolka-craftladies-f65/szk-lka-gagu-podstawy-decoupage-t1058.html

Ogolnie polecam przejrzec caly dzial decoupage, gdzie jest mnostwo przydatnych informacji.

Temat zamykam.
Image
"Za nieśmiertelnością tęsknią miliony, które nie wiedzą co zrobić ze sobą w deszczowe niedzielne popołudnie." Susan Ertz
Awatar użytkownika
sasilla
Craftlady Moderatorka i Profesor ;)
Craftlady Moderatorka i Profesor ;)

Dołączenie: Śro Mar 26, 2008 12:33 pm
Miejscowość: Otwock
Medale: 1
 (1)

Powróć do Wszystko o technice decoupage

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości