Forum Rękodzieło, decoupage, szydełkiem, filcowanie, na drutach, craft, sutasz, biżuteria, ręcznie, DIY, tutorial, reklama
Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, rozella
No , estetyka pracy musi być , inaczej pies z kulawą nogą by mi nie kupił figurekKlusek napisał(a):Łojeju... To się nazywa estetyka pracy...

Bo ja nie potrafię.

) , które można nałożyć na cokolwiek np. na narzędzie kulkowe obustronne to z jednej strony będziemy mieli kulkę z drugiej narzędzie gumkowe. Ono jest po prostu doskonałe do modelowania oczu , ust oraz wygładzania bardzo drobnych elementów.Jest tak małe , że można wszędzie na figurce mieć nim dostęp, a jednocześnie ma ostry czubeczek elastyczny i pięknie się tym manewruje.
widzialam je na wielu filmiikach i kazdy je zachwalal
wiec musi byc supcio 

jagaa napisał(a):ja mam te gumki i używam dwóch z pięciu a to i tak nie za często. Wydaje mi się, że drewniane narzędzia są lepsze...

Saelv dzięki za tą poradę, koniecznie wypraktykuję. Odwiedziłam Twoją galerię na DeviantART , pięknie sobie radzisz z masą! Śliczne prace.
i to nie jest jeden włosek:( lepie w rękawiczkach, myje dokladnie stół... nie wiem co mogę wiecej zrobić... chyba lepić nago
probowalam przejeżdżać nożykiem ale nic nie daje... nie zdejmują sie

Powróć do Fimo modelina i inne masy plastyczne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości