|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Cicho
|
Temat postu: wymianki Cicho Wysłany: Pią Kwi 02, 2010 5:08 pm |
|
 |
| Początkująca Craftlady ;) |
 |
 |
Dołączenie: Nie Mar 30, 2008 12:53 am Posty: 78
|
dawno mnie tutaj nie było ale stwierdziłam, że warto byłoby wrócić (: już kiedyś (około 2lata temu) wymieniałam się z Królewną na tym forum. poza tym mam za sobą już kilka wymian blogowych i innych, więc wiem "o co chodzi" (: ja na wymianę mogę zaproponować kilka ze swoich kolorowych i słodkich rzeczy (postaram się jeszcze coś dodać i aktualizować spis), więc jeśli komuś coś by się spodobało to proszę pisać co i co proponuje na zamianę. proszę zajrzeć także na blog, na którym prezentuję dużo więcej swoich prac. Kolczyki: wymienione:   wymienione:  Breloczki:   Wisiorki:  mogę także wykonać coś innego albo podobnego tylko w innej kolorystyce. na wymianę interesowałyby mnie: korale szydełkowe, korale, naszyjniki, wisiorki, notesy, notesiki na zapiski, schowki materiałowe, etui na telefon/ipoda, kolczyki(!), wszelkie przedmioty z wizerunkiem kotów, torby ekologiczne (te o najprostszym kroju ale w różnych kolorach), brochy, cudowności filcowe(!), może jakaś brocha kwiatowa i wszystko co tam chowacie po szufladach a byłybyście skłonne wymienić (: proszę napisać ile czego i za co aby było sprawiedliwie (: mam nadzieję, że znajdę kogoś chętnego na wymianę (;
Ostatnio edytowany przez Cicho Pon Cze 14, 2010 2:31 am, edytowano w sumie 3 razy
|
|
| Góra |
|
 |
|
Encyka
|
Temat postu: Re: wymianki Cicho Wysłany: Pią Kwi 02, 2010 6:23 pm |
|
Dołączenie: Wto Mar 10, 2009 2:53 pm Posty: 410
|
Hm... jeśli byłabyś zainteresowana, mogę zrobić coś z biżu lub ew. coś nieskomplikowanego z filcu. Bo widzisz, mam taką sprawę, chciałabym przyjaciółce na urodziny załatwić wisiorek w kształcie muminkowej Buki. Wiem, że to nie słodycze, ale może dałoby radę? Napisz, czy taka wymianka wchodziłaby w grę 
_________________ "Dalej i dalej na paraboli czasu, wznoszę się aby za chwilę opaść na dno..."
|
|
| Góra |
|
 |
|
Cicho
|
Temat postu: Re: wymianki Cicho Wysłany: Pią Kwi 02, 2010 6:49 pm |
|
 |
 |
 |
|
|
zostało mi jeszcze trochę fioletowej fimo, więc dałoby radę zrobić taką bukę (: znalazłam post z Twoimi pracami iiiiii spodobał mi się ten niebieski ludzik z serduszkiem. mogłabyś zrobić takiego ludzika? może miec inny kolor (w zależności od tego jakie kolory czesanek masz). co Ty na to?
| Góra |
|
 |
|
Encyka
|
Temat postu: Re: wymianki Cicho Wysłany: Pią Kwi 02, 2010 9:43 pm |
|
Dołączenie: Wto Mar 10, 2009 2:53 pm Posty: 410
|
Z wielką przyjemnością  To ma być breloczek? Napisz, jakie kolory preferujesz 
_________________ "Dalej i dalej na paraboli czasu, wznoszę się aby za chwilę opaść na dno..."
|
|
| Góra |
|
 |
|
Mysia
|
Temat postu: Re: wymianki Cicho Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 7:05 pm |
|
 |
| Kandydatka na Craftlady ;) |
 |
 |
Dołączenie: Śro Sty 28, 2009 3:50 pm Posty: 23
|
|
Bardzo podobają mi się te pączki z lukrem i makiem i jeszcze podpatrzyłam na blogu takie kanapkowe kolczyki (sztyfty) z różnymi dodatkami posypane szczypiorkiem, gdyby się gdzieś jeszcze znalazły takie to chętnie bym przygarnęła w zamin proponuje korale filcowe w wybranym kolorze (na ile pozwolą moje zasoby czesanki). I jak byłabyś zainteresowana?
|
|
| Góra |
|
 |
|
Cicho
|
Temat postu: Re: wymianki Cicho Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 10:46 pm |
|
 |
 |
 |
|
|
Mysia -> niestety skończyły mi się sztyfty i mogłabym zrobić kolczyki-kanapki jedynie wiszące. Czy jest w sieci jakieś miejsce, w którym mogłabym obejrzeć Twoje prace?
| Góra |
|
 |
|
Mysia
|
Temat postu: Re: wymianki Cicho Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 12:00 am |
|
 |
 |
 |
|
|
Hmm tutaj w filcowaniu jest kilka ale takich początkowych. To możemy się wstrzymać z tą wymianka, bo będę robiła korale na zamówienie niedługo to wrzucę i jak już obejrzysz to zdecydujesz. Mogłoby tak być?
|
|
| Góra |
|
 |
|
Mysia
|
Temat postu: Re: wymianki Cicho Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 12:22 am |
|
 |
 |
 |
|
|
I skucha: moje prace były tataj, ale załaczniki się nie wyświetlają, więc faktycznie muszę powstawiać nowe zdjęcia.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Szara.kinia
|
Temat postu: Re: wymianki Cicho Wysłany: Czw Kwi 22, 2010 5:37 pm |
|
 |
 |
 |
Dołączenie: Czw Gru 24, 2009 9:04 pm Posty: 125 Miejscowość: Otwock
|
Jeśli spodoba Ci się coś z mojej kolekcji... blog kreatywny mam w podpisie  Bardzo podobają mi się wiszące kawałki tortu/ciasta i sztyfty pączki - genialne  Zajrzyj proszę do moich prac, jeśli coś Ci wpadnie w oko pisz od razu  Najchętniej wymieniłabym się za obie pary  A jeśli nie to najbardziej zależy mi na tortach ! Pozdrawiam
_________________ Pozdrawiam - Szara
http://swiadomosc-celu.blogspot.com/
http://przejawykreatywnosci.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
Cicho
|
Temat postu: Re: wymianki Cicho Wysłany: Czw Kwi 22, 2010 10:08 pm |
|
 |
 |
 |
|
Szara.kiniaWysłałam Ci PW (: * * * Tutaj dostawa kolejnych modeliniaków na wymianę: 8  duch świeci w ciemności! mam jeszcze duchy brochy, duchy kolczyki, duchy wisiorki, duchy z kwiatkami, z serduszkami i całą masę innych (; 9  10 
| Góra |
|
 |
|
magdalkaaa
|
Temat postu: Re: wymianki Cicho Wysłany: Wto Maj 25, 2010 10:42 pm |
|
 |
 |
 |
Dołączenie: Nie Kwi 27, 2008 3:06 pm Posty: 170 Miejscowość: Strzelce Kraj./Pzń
|
Chciałabym posmakować w takim nausznych słodkościach  już od dawna podziwiam. Jest jakaś szansa? 
_________________ ;.., forbidden paradise.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Kurczak
|
Temat postu: Re: wymianki Cicho Wysłany: Śro Cze 09, 2010 8:35 pm |
|
Dołączenie: Wto Mar 17, 2009 11:26 pm Posty: 329 Miejscowość: Przylesie (Brzeg)
|
|
*plask* a ja się zastanawiam skąd Cię znam ;D a to przecież modeliniaki z blogspota. życzę udanych wymian, bo jest na czym oko zawiesić, a sama po sobie wiem (nie mam jeszcze paczki z wymianki boniusi), że poczta może zawieść
_________________ zapraszam na swojego bloga, gdzie prezentuję wymysły mojej wyobraźni 
http://qrkoko.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
Cicho
|
Temat postu: Re: wymianki Cicho Wysłany: Czw Cze 10, 2010 2:13 am |
|
 |
 |
 |
|
Kurczak -> poczta jak to poczta. ale najgorzej jest się zawieść na ludziach. dlatego wymieniam się na forum craftladies, bo na innych wymiankowych stronach miałam kilka nieciekawych sytuacji  a tutaj jestem już baaaaardzo długo i swoją pierwszą wymianę miałam ponad 2lata temu (: tylko z dokumentacją wymian u mnie cienko (; jakbyś chciała się wymienić to pisz, bo uwielbiam wymiany! 
| Góra |
|
 |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|