|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Silverka
|
Temat postu: Wymianki Silverki Wysłany: Pią Sie 08, 2008 5:30 pm |
|
 |
| Początkująca Craftlady ;) |
 |
 |
Dołączenie: Wto Maj 06, 2008 8:28 am Posty: 264 Miejscowość: Świętochłowice
|
Ja również marzę o wymiance  Bardzo by mi sie przydała dość prosta torebka na ramię formatu troszkę większego niż a 4 w tonacji czarnej - z aplikacją bardzo chętnie i z kieszenią dodatkową w środku - lub nawet dwiema.
W zamian mogę zrobić coś na specjalne życzenie - oczywiście z tego tematu w którym siedzę, adekwatnego do włożonej w torebkę pracy  .
Moje wytwory zebrane razem można zobaczyć tutaj.
Znalazłaby sie jakaś chętna dusza? 
Ostatnio edytowany przez Silverka, Nie Sie 31, 2008 7:37 pm, edytowano w sumie 1 raz
|
|
| Góra |
|
 |
|
Aylin
|
Temat postu: Wysłany: Pią Sie 08, 2008 5:40 pm |
|
Dołączenie: Czw Mar 27, 2008 7:02 pm Posty: 651 Medale: 1
|
|
Ja mam taką torbę (a nawet dwie) - na ramię, format trochę wiekszy (A4 wchodzi poziomo). W środku kieszeń na portfel - w jednej z toreb jest na zamek. Tyle że rączki bambusowe... takie koła do noszeniu na ramieniu lub w ręku.
Kolor - czarno-biała (w "rysowane" motyle) i bordowo-czerwona z lusterkami (batikowa).
_________________ http://filumlanae.blox.pl/html
|
|
| Góra |
|
 |
|
Silverka
|
Temat postu: Wysłany: Pią Sie 08, 2008 11:08 pm |
|
 |
 |
 |
|
Chętnie zobaczyłabym tą z motylami. I pytanko? dałoby sie zamienić te bambusowe rączki na zwykły długi pasek? I oczywiście co w zamian 
|
|
| Góra |
|
 |
|
Silverka
|
Temat postu: Wysłany: Śro Sie 13, 2008 11:24 am |
|
 |
 |
 |
|
ktośby jeszcze reflektował na wymiankę?? 
|
|
| Góra |
|
 |
|
Staszka
|
Temat postu: Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 12:57 pm |
|
Dołączenie: Sob Sie 30, 2008 6:13 pm Posty: 12 Miejscowość: Trójmiasto
|
Wybacz offtop, ale MUSZĘ to napisać!  Te kolczyki, które wysłałaś są przepiękne...  Zwłaszcza te pierwsze! Podziwiam i chylę czoła. 
|
|
| Góra |
|
 |
|
maroccanmint
|
Temat postu: Wysłany: Czw Lis 13, 2008 4:27 pm |
|
 |
| Kandydatka na Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Czw Sie 07, 2008 8:44 pm Posty: 26 Miejscowość: Gdańsk
|
|
Zgadzam sie w zupełności - mam je własnie na uszach :-) Ale te drugie tez sa śliczne.
_________________ Uwielbiam dłubać :-)
www.maroccanmint.blox.pl
|
|
| Góra |
|
 |
|
Oiran
|
Temat postu: Wysłany: Czw Lis 13, 2008 5:33 pm |
|
Dołączenie: Wto Maj 27, 2008 7:16 am Posty: 476 Miejscowość: Warszawa
|
Ja bym była chętna - na kolczyki-śnieżynki - tylko nie wiem, czy mialabyś ochote na coś z mojej stajni 

My Gardens of Wisteria...
|
|
| Góra |
|
 |
|
Silverka
|
Temat postu: Re: Wymianki Silverki Wysłany: Śro Maj 20, 2009 5:12 pm |
|
 |
 |
 |
|
Ostatnio udało mi się wymienić z Arctią i Tobatką. Od Tobatki dostałam cudny filcowy kwiatuch, który noszę przypięty do torby z wymianki z Atteloiv  Co dostała Tobatka już pewnie wiecie, a jak nie to jest w jej wątku wymiankowym. Mój kwiatuch prezentuje się tak:  Od Arctii dostałam cudny wisior i dwie pary kolczyków. Ode mnie otrzymała bursztynowe kwiatki, druga część prezentu w drodze  za     Dzięki dziewczyny :* I chętnie powymieniam się jeszcze 
|
|
| Góra |
|
 |
|
TuKara
|
Temat postu: Wymianki Silverki Wysłany: Śro Maj 20, 2009 8:11 pm |
|
Dołączenie: Czw Paź 02, 2008 10:13 pm Posty: 1175 Miejscowość: Tunezja Medale: 2
|
Przepiekne!!!!tylko pozazdroscic 
|
|
| Góra |
|
 |
|
dodzia
|
Temat postu: Wymianki Silverki Wysłany: Śro Maj 20, 2009 8:15 pm |
|
Dołączenie: Wto Kwi 08, 2008 9:51 am Posty: 2608 Miejscowość: Tczew
|
_________________ II tura Wędrujących Albumów Utitin-1, dodzia-2, mikaz-3, Toke-4, ggagatka-5, mely-6, krufka-7, kiga-8
|
|
| Góra |
|
 |
|
Poranna
|
Temat postu: Wymianki Silverki Wysłany: Czw Maj 21, 2009 6:06 am |
|
Dołączenie: Nie Paź 15, 2006 8:17 am Posty: 1120 Miejscowość: Lębork
|
pięknie się powymieniałyście! same interesujące okazy zrobiłyście/podarowałyście ... zazdraszczam! 
_________________ PICASA / BLOG / MULTIPLY pozdrawiam i zapraszam Magda
|
|
| Góra |
|
 |
|
Tobatka
|
Temat postu: Wymianki Silverki Wysłany: Czw Maj 21, 2009 9:06 am |
|
Dołączenie: Pią Sty 26, 2007 12:55 pm Posty: 2520 Miejscowość: Tobatkowo :)
|
Tak, piękne wymianki  Ja jestem szczęśliwą posiadaczką cudnego kompletu z drewna tak szlachetnego, że jak kamień wygląda  No i już kombinuję, co mogę zaproponować na druga wymiankę.. A w oko wpadł mi wzór, który dostała też Arctia 
_________________ Mój albumik z pracami wszelakimi - frywolitka, szydełko, decoupage, filcowanie, biżuteria, pergamano, witraż.... a to nie koniec  Posadziłam drzewo - pomóż mu urosnąć, kliknij w link:)
|
|
| Góra |
|
 |
|
inga
|
Temat postu: Re: Wymianki Silverki Wysłany: Czw Maj 28, 2009 11:05 am |
|
Dołączenie: Sob Sie 16, 2008 8:16 am Posty: 473 Miejscowość: Jastrzębie Zdrój Medale: 1
|
|
| Góra |
|
 |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|