Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca

Ma przepiekny ksztalt, super skomponowany listkowy wzor. Strasznie mi sie podoba i tez chce taka

.Torbę szyje się jak każdą inną (mało skomplikowaną),nie wiem w zasadzie,czy moje instrukcje byłyby pomocne.Pomyślę nad rozpisaniem "instrukcji"
.
ale opowiedz coś jeszcze więcej jak ją szyłaś : czy to są takie zakładane i zszywane fałdy materiału ? ( nasza Joania to się od razu na tym wyzna ) ale - gratulacje wielkie i za fason i za technikę

oj dziewczyny jak ja wam zazdroszczę , do każdej kreacji nowa torba...marzenie prawdziwej kobiety...

o raju, ale cudo!!! Fantastyczna kolorystyka i wzór
Jak tylko minie okres kiedy jedyną torebką, którą noszę jest torba od wózka mojej córci, to poważnie pomyślę o jakiś nowej torebce

halszka napisał(a):świetna torebka , choć ja widziałabym ją w innych kolorach dla siebie ...ale opowiedz coś jeszcze więcej jak ją szyłaś : czy to są takie zakładane i zszywane fałdy materiału ? ( nasza Joania to się od razu na tym wyzna ) ale - gratulacje wielkie i za fason i za technikę
![]()

violetka napisał(a)::D![]()
o raju, ale cudo!!! Fantastyczna kolorystyka i wzór
Jak tylko minie okres kiedy jedyną torebką, którą noszę jest torba od wózka mojej córci, to poważnie pomyślę o jakiś nowej torebce
![]()
![]()
![]()

Powróć do Torby Torebki Torebeczki
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości