te dredowe naszyjniki kuszą... 
PS Dotti zajrzyj do wątku spotkaniowego

Forum Rękodzieło, decoupage, szydełkiem, filcowanie, na drutach, craft, sutasz, biżuteria, ręcznie, DIY, tutorial, reklama
Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, rozella
te dredowe naszyjniki kuszą... 

,muszę też spróbować coś takiego stworzyć,przy torebkach wychodzą mi takie dość elastyczne dredy,ale nigdy nie robiłam im kąpieli w gorącej wodzie
,Doti,a możesz dać zbliżenie tych końcówek na naszyjniku?

Nie mam już tego naszyjnika. Na końcówki nałożyłam kółeczka, zawinęłam i skleiłam, a potem zawinęłam drucik, żeby fajnie wyglądało
A potem już do kółeczek możesz dać takie zapięcie, jak lubisz 

...chyba też spróbuję takiego...mogę?

Proszę bardzo 

Ale to nic, uczę się przecież - następnym razem będzie lepiej... mam nadzieję 

co do cięcia, to troszke wprawy trzeba w rozpoznaniu czesanki. Jezeli chodzi o mnie, to wycinam na samym końcu, wówczas tak bardzo się nie odkształca. No i ważny jest kierunek ułozonej czesanki 

Będę ćwiczyć w zależności od ułożenia czesanki, popatrzę, jakie efekty
Ale chyba przecinamy wzdłuż włosów, tak? Też wycinałam na samym końcu, ale jeszcze dość długo musiałam tarmosić, bo wydawało mi się, że jeszcze trzeba i jeszcze... że to odcięte się rozejdzie, jak jeszcze się nie poznęcam trochę
No nic, będę dalej ćwiczyć 
Moje pierwsze etui, jestem dumna z niego jak nie wiem co, a w sumie zbyt cienkie (dałam dwie warstwy czesanki i chyba niezbyt dokładnie rozłożyłam, bo mam delikatne prześwity)
Ale mnie i tak się podoba 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości