Moderatorzy: sasilla, zebrzyca, Doti80

(te guziczki
)
Zapraszam tu.

Naprawdę bardzo mi się podobają 

Ostatnio sobie zamówiłam coś takiego + getry u mojej ciotki. Ja w ogóle się czuję jak jakaś wyrodna córka, wszystkie moje babcie, ciotki i mama umieją dziergać, jak nie na drutach, to na szydełku, a ja mimo najszczerszych chęci się w tym plączę, gubię i wkurzam
Tym bardziej więc podziwiam ludzi, którzy z jednego sznureczka umieją zrobić ubranie, które jeszcze do tego ładnie wygląda 

A mitenki nie przeszkadzają w pracy przy kompie, a super grzeją 

Zauważyłam, że większość ludzi jeśli szydełkuje to też drutuje i na odwrót, ja natomiast tylko szydełkuję (z drutowania to tylko prawe oczka znam) a moja mama z kolei tylko drutuje
Nie wiem, jak to jest 

A tak w ogóle, to byłam trochę "zła" na Ciebie, bo nic nie napisałaś w preferencjach swapowych
Miałam za dużo pomysłów, co by Ci zrobić i nie wiedziałam, co wybrać. Już chciałam do Gagu pisać, żeby popędziła tych, co się tam nie wpisali
Ale w końcu stanęło na słoniku. Chciałam beagla, ale nie umiem
i w ogóle kto widział zielone beagle
- słonie zielone tak: "cztery słonie, zielone słonie, każdy kokardę ma na ogonie" (ojej, o kokardzie zapomniałam...) 

...aniołki i słonie to wdzięczy temat, ale Twoje wykonanie to dodatkowo ogrom piękna i delikatności w dziełach

szkoda gadać 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości