filcewka - na dole okienka w którym wyświetla się twój post, jest przycisk [zmień] - jak go klikniesz pokaże się ten post z możliwością dodawania, odejmowania i wszelkiej edycji - dasz radę
Lewa strona szalika w realu bardziej mi się podoba. Chwilę (dłuuuuuższą ) pomyślałam i kapelusik który zrobiłam do kompletu wkleiłam przy szaliku z dredami ( 3 strona)
Ostatnio edytowany przez filcewka, Wto Lut 02, 2010 3:41 pm, edytowano w sumie 1 raz
kapelusik jest śliczny! musiałam prześledzić cały wątek, żeby go odszukać, ale miałam okazję po raz koleny obejrzeć twoje prace są naprawdę bardzo malownicze!
przeglądnęłam cały watek od nowa ........... zaskakujesz mnie formą swoich prac ... kolorem a raczej jego mnogością ... oczywiście szale zdecydowanie najbardziej przypadły mi do gustu ... może dlatego, że dają więcej możliwości "malarskich" .............
Postanowiłam zmienić trochę swój styl układania czesanki na szaliki. Wyszły zwiewne, lekkie (niecałe 100gr). Ostatni jest robiony na koronce- to wdzięczny materiał do filcowania. Wszystkie są......dziurawe.
Nie sądziłam, że połączenie różowego i zielonego da taki efekt.
Kiga i Kurczak- dziękuję za miłe wpisy. Wpadnę za chwilkę do Was.........
Plastusiu. Właśnie skończył się mój czas............na filcowanie. Teraz tylko bardzo dobra organizacja i na pewno coś mniejszego zrobię. Wpadłam na chwilę do Ciebie- ćwirki urzekające.
Zainspirowana Waszymi pracami postanowiłam pofilcować na sucho. Niestety ...nie moja bajka. Z powodu braku talentu plastycznego motyw "ludyczny" (na który mnie jeszcze stać) jest mało ciekawy. Kropeczki po igle postanowiłam zlikwidować i dofilcowałam całość na mokro przez co szalik trochę się pomarszczył. Kropeczki i tak nie zniknęły. Może powinnam zrobić jakiś szablon?? Poproszę o jakieś sugestie......
szale, torebki to już standart artyzmu w Twoim wykonaniu i nie będę piała peanów jakie to fajne ......ale o dredach muuuuuszęęęęę napisać , że są niebiańsko dla mnie piękne......i masz rację , ze zieleń z różem stworzyła fajną kombinację, ale też i kształty uzyskałaś ciekawe.....