Rozella-czekałam na Twoją opinię.Jestem nią uszczęśliwiona. Twoje prace są rewelacyjne i takie dokładne. Ty to masz cierpliwość i zdolności plastyczne!!!!
TuKara-dziękuję. Naoglądałam się Twoich prac-gratuluję pomysłowości i wykonania.
Zdjęcie wstawione przy pomocy koleżanki. Ciekawe czy zapamiętałam jak to robić........Postaram się przesłać inne prace.
Dodzia-to pierwsza praca z tzw. dużych form, ale nie pierwsza próba filcowania. Osobiście lubię plecaki. Też ufilcowałam (oczywiście duży 45x48) ale chwilowo nie umiem wkleić zdjęcia. Bardzo dziękuję ......za to mistrzowskie wykonanie.
Dziewczyny-bardzo dziękuję. Oglądam Wasze prace z niemałym zachwytem!!!! Forum rewelacyjne- moderatorki również. Jeszcze tylko muszę nauczyć się obsługi komputera.
Filcewko, alez to jest mocno dofilcowane. Niesamowita robota. Mówiąc szczerze mało widać jedwab. Jezeli chcesz by był bardziej widoczny, układaj mniej czesanki. Ogromny i bardzo ciekawy szal, podoba mi sie połączenie energetyzujących kolorów
„Pomnij, że sąd laika, gdy mówi o dziele, o dziele mówi mało, o laiku wiele..."
Na bordowej torebeczce położyłam bardzo delikatny jedwab i narzuciłam trochę czesanki po bokach. Powiało delikatnością, ale torebka wyszła bardzo miękka. Pomysł stał się inspiracją "wstawek" do sukienek czy bluzeczek.
Obiecany plecak. Rączki wrabiałam od razu i wyszły trochę za długie. Można w nim nosić ciężary. Na plecach i rączkach trochę się "mechlił" -to urok wełny a nie niedofilcowania (tak mi się wydaje).
Ostatnio edytowany przez filcewka, Wto Lut 02, 2010 3:50 pm, edytowano w sumie 1 raz