mam identyczne skojarzenie, ale nie chciałam tego pisac, dlatego ograniczyłam swoj opis do figlarnego
tam jest ludek ze Żwirkowo-Muchomorkowym nochalem i slepkami 
Forum Rękodzieło, decoupage, szydełkiem, filcowanie, na drutach, craft, sutasz, biżuteria, ręcznie, DIY, tutorial, reklama
Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, rozella
mam identyczne skojarzenie, ale nie chciałam tego pisac, dlatego ograniczyłam swoj opis do figlarnego

mfcr napisał(a):wczoraj pokazałam POLĘ koleżance a ona stwierdziła że wyglądam tak jakbym na głowie miała takiego ludka z wielkim nosem który usiłuje zajrzeć co ja tam porabiam. zobaczcie - ma wielki nochal i wyłupiaste oczy!

rozella napisał(a):![]()
![]()
bajki z mchu i paproci 

Ale klimat zdjęcia
Świetne 

ten ostatni jest piękny,wyprzedza mojego dotychczasowego ulubieńca, czyli bordowy prototyp na zamówienie. swoją drogą podsunęłaś mi pomysł na kupienie czarnego tła do zdjęć, bo ostatnio robiłam białe rękawiczki na białym tle i stwierdziłam, że nie jest to najlepszy pomysł 
wcześniej tego nie zauważyłam (skojarzyło mi się raczej z gałkami lodów), ale teraz stoi jak wół 

bo pokazują, że zwykła materia jaką jest filc posiada duszę 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości