|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 10 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Kiniu
|
Temat postu: Przykłady bizuterii młodzieżowej z modeliny np.: FIMO Wysłany: Wto Gru 08, 2009 5:18 pm |
|
 |
| Goszcząca lady ;) |
 |
Dołączenie: Wto Gru 08, 2009 4:01 pm Posty: 8
|
Hej.  Od niedawna zajmuje się "lepieniem" z fimo i innych mas tego typu (np.:modelina szkolna itd.)  No i mam pewien problem. Chciałabym zrobić coś bardziej "młodzieżowego" . Chodzi mi o biżuterię, którą można założyć do szkoł, na podwórko itd  Proszę o jakieś przykłady linki, zdjęcia  Z góry dziękuję :* --------------- Zapraszam na stronkę z moją modeliną ( niezgodne z regulaminem)
|
|
| Góra |
|
 |
|
zebrzyca
|
Temat postu: Przykłady bizuterii młodzieżowej z modeliny np.: FIMO Wysłany: Wto Gru 08, 2009 7:50 pm |
|
Dołączenie: Śro Mar 07, 2007 6:40 pm Posty: 2833 Miejscowość: Lublin Medale: 4
|
|
Polecam przejrzenie działu o fimo. Jest tam mnóstwo linków i inspiracji.
_________________ Pozdrawiam. Teresa
|
|
| Góra |
|
 |
|
Kiniu
|
Temat postu: Przykłady bizuterii młodzieżowej z modeliny np.: FIMO Wysłany: Śro Gru 09, 2009 2:56 pm |
|
 |
| Goszcząca lady ;) |
 |
|
|
już sporo przeglądałam w tym dziale ale nic jakoś nie zwróciło mojej uwagi ;> Może jakieś linki ?
|
|
| Góra |
|
 |
|
Encyka
|
Temat postu: Przykłady bizuterii młodzieżowej z modeliny np.: FIMO Wysłany: Śro Gru 09, 2009 2:58 pm |
|
 |
| Początkująca Craftlady ;) |
 |
 |
Dołączenie: Wto Mar 10, 2009 11:53 am Posty: 224
|
|
A szukałaś w dziale "Skarbonka" ?
_________________ "Dalej i dalej na paraboli czasu, wznoszę się aby za chwilę opaść na dno..."
|
|
| Góra |
|
 |
|
Kiniu
|
Temat postu: Przykłady bizuterii młodzieżowej z modeliny np.: FIMO Wysłany: Czw Gru 17, 2009 2:13 pm |
|
 |
| Goszcząca lady ;) |
 |
|
no szukałam ale nic mnie nie inspiruje 
|
|
| Góra |
|
 |
|
klaudynka
|
Temat postu: Przykłady bizuterii młodzieżowej z modeliny np.: FIMO Wysłany: Czw Gru 17, 2009 7:56 pm |
|
Dołączenie: Czw Gru 04, 2008 6:40 pm Posty: 895 Miejscowość: Ostróda / Olsztyn
|
|
| Góra |
|
 |
|
Kiniu
|
Temat postu: Przykłady bizuterii młodzieżowej z modeliny np.: FIMO Wysłany: Śro Gru 23, 2009 2:15 pm |
|
 |
| Goszcząca lady ;) |
 |
|
|
| Góra |
|
 |
|
Fairy
|
Temat postu: Przykłady bizuterii młodzieżowej z modeliny np.: FIMO Wysłany: Sob Sty 02, 2010 11:44 am |
|
Dołączenie: Pon Maj 19, 2008 11:01 am Posty: 761 Miejscowość: Warszawa
|
to zależy co znaczy młodzieżowy styl: czy emo, czy jakieś barbiowe nastolatki z solarki, czy punkowe czaszki... czy co jeszcze. Moim zdaniem dla ogółu to właśnie jak pokazujesz: co przypadnie do głowy. Byle kolorowe i zabawne, przyciągające oko. Jakieś mangowe ludziki, gwiazdeczki, gadżety, rozejrzyj się dookoła, może nawet sam kubek z kuchni będzie inspiracją. Albo książka, kredki, paleta z farbkami. Można ulepić wszystko! Także co tylko sobie wymyślisz. Powodzenia! 
_________________ Mój magiczny kącik

Królewna- tylko oczy podkrążone i zgubiła gdzieś koronę...
So, maybe tomorrow, I'll find my way home.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Julkins
|
Temat postu: Re: Przykłady bizuterii młodzieżowej z modeliny np.: FIMO Wysłany: Sob Sty 02, 2010 1:44 pm |
|
 |
| Kandydatka na Craftlady ;) |
 |
 |
Dołączenie: Pon Lis 30, 2009 4:48 pm Posty: 46 Miejscowość: Nowe Zduny / Łowicz
|
Fairy napisał(a): Moim zdaniem dla ogółu to właśnie jak pokazujesz: co przypadnie do głowy. Byle kolorowe i zabawne, przyciągające oko. Jakieś mangowe ludziki, gwiazdeczki, gadżety, rozejrzyj się dookoła, może nawet sam kubek z kuchni będzie inspiracją. Albo książka, kredki, paleta z farbkami.
dokładnie o to chodzi  ja bym jeszcze dopowiedziała, że najlepiej coś drobnego, prostego. Mi się bardzo podobają takie kolczyki ciasteczka itp, ale w szkole gonią, a pozatym wydaje mi się że ciężkie są najlepiej,żeby można było je też gdzieś, beż strachu, że się zniszczą, schować, np. na wfie.  życzę powodzienia 
_________________ http://craftjuliette.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 10 posty(ów) ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Aaerin oraz 2 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|