Gdzie kupić fimo?

fimo mimo

Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, rozella

Re: Gdzie kupić fimo?

Postprzez monikaw » Wto Cze 08, 2010 1:02 pm

ja zaczęłam robić biżuterię całkiem niedawno, ze zwykłej modeliny... potem kiedy już troche nabrałam wprawy chciałam spróbować z fimo... niestety w empiku w moim mieście nic takiego nie ma:/ wiem, że moge kupić fimo przez internet, ale biorąc pod uwagę to, że cena jest strasznie wysoka, a trzeba doliczyć jeszcze koszty przesyłki narazie dałam sobie spokój z fimo i dalej używam z modeliny... Może kiedy sprzedaż moich wyrobów się rozkręci zainwestuję w fimo...;)
pozdrawiam.
monikaw

Dołączenie: Wto Cze 08, 2010 12:56 pm

Reklama
Uzależniona Craftlady ;)
Uzależniona Craftlady ;)

Postprzez ko-dag » Wto Cze 08, 2010 5:31 pm

Jak zobaczysz cenę w sklepie to zakupy na Internecie łącznie z kosztami przesyłki nie sa takie złe cenowo. Jednak faktycznie opłaca się to tylko w momencie sprzedawanych np. kolczyków, bo dla samej siebie kupować mnóstwo kolorów jest stratą pieniędzy.
Awatar użytkownika
ko-dag
Goszcząca lady ;)
Goszcząca lady ;)

Dołączenie: Pią Lip 18, 2008 7:04 pm
Miejscowość: Leszno

Postprzez Lucide_Plaisir » Śro Lip 28, 2010 8:07 pm

Ja od początku, kupuję fimo w internecie, przede wszystkim ze względu na to, że jest dostępnych więcej kolorów niż zazwyczaj w empiku. Przez długi czas zaopatrywałam się w slepie:

!
Ostrzeżenie Admina/Moderatora:
nie podajemy linków do stron komercyjnych
i polecam bo to profesjonalna firma.

Jednak ostatnio odkryłam właśnie sculpey i jest kilka rodzajów jak Premo czy III. Wszystkie można z powodzeniem mieszać ze sobą i mieszać z fimo. Przy czym cena jest konkurencyjna, bo obecnie to 5.99 za kostkę. Największy wybór znalazłam w sklepie internetowym

!
Ostrzeżenie Admina/Moderatora:
j.w.
". Właśnie czekam na przesyłkę, dam znać jak dojdzie. Zamówiłam kilka rodzajów Sculpey także gdyby ktoś miał pytania to powiem które warto a które nie. :)
Lucide_Plaisir
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Pon Cze 01, 2009 4:21 pm

Postprzez miss mouse » Wto Sie 24, 2010 8:32 am

ja kupuję fimo w sklepie plastycznymm - nadal jest sporo taniej niz w Empiku, a jak nie ma jakiegos koloru, to prosze żeby dla mnie sprowadzili i mam co potrzebuję nawet w ciagu 2-3 dni. Wszystko zależy od prowadzących sklep, ale nie sądzę żeby odmówiono sprowadzenia czegoś specjalnie dla ciebie. Klika lat temu potrzebowałam fimo puppen i medium zmiękczające to mi ściągnęli przez dystrybutora w dwa tygodnie od producenta. Teraz można już kupić wszystko w necie, ale jakieś 5 lat temu jeszcze tak dobrze nie było
miss mouse
Goszcząca lady ;)
Goszcząca lady ;)

Dołączenie: Wto Sie 24, 2010 7:49 am

Poprzednia

Powróć do Fimo modelina i inne masy plastyczne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości