Gdzie kupić

fimo mimo

Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, rozella

Re: nowe ceny fimo

Postprzez Vella » Pon Lut 02, 2009 2:19 pm

arctia napisał(a):nie chciałam zakładać nowego tematu, więc piszę tu. Właśnie rozmawiałam z przedstawicielem firmy, która jest dystrybutorem Fimo. Niestety od nowego roku obowiązuje nowy cennik i nowe, dużo wyższe ceny. Póki co, Empik ma jeszcze stare, ale już niedługo będzie podwyżka. :(

To pewne?
Dużo ceny wzrosną?
:(
Może trzeba zrobić zapasy...
Vella
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Śro Lis 12, 2008 1:38 pm

Reklama
Uzależniona Craftlady ;)
Uzależniona Craftlady ;)

Re: nowe ceny fimo

Postprzez arctia » Pon Lut 02, 2009 2:32 pm

Obawiam się, że to nieuniknione. Facet powiedział, że Empik narzuca dużą marżę i wkrótce, jak skończą im się zapasy magazynowe zaczną posługiwać się nowymi cenami. Jakimi? Nie wiem. Głupia jestem, bo nie wypytałam jakie ceny hurtowe obowiązywały w zeszłym roku. Wtedy można by mniej więcej policzyć.
Awatar użytkownika
arctia
Kandydatka na Craftlady ;)

Dołączenie: Czw Sie 28, 2008 2:48 pm
Miejscowość: Mysłowice
Medale: 1
 (1)

Re: Gdzie kupić

Postprzez madzia » Nie Mar 22, 2009 10:11 pm

arctia napisał(a):Empik narzuca dużą marżę i wkrótce, jak skończą im się zapasy magazynowe zaczną posługiwać się nowymi cenami. Jakimi? Nie wiem.

No to ja wiem :(
Kupowałam wczoraj fimo - i próbowano mi je policzyć już po nowych stawkach (mimo, że na opakowaniach jeszcze stare) :agressive: pewnie szykują już nowe ceny w systemie (tak mi się wydaje - bo jeszcze mi zwrócili różnicę) i wychodzi to, o 2 złote więcej na opakowaniu. Nie wiem kiedy wprowadzą nowe ceny, ale pewnie nie potrwa to długo. :o
Awatar użytkownika
madzia

Dołączenie: Pią Gru 05, 2008 9:58 am
Miejscowość: Poznań

Postprzez irenkus » Sob Kwi 18, 2009 10:55 am

a moze by sie tak dogadac jakims wiekszym gronem, nabyc hurtowo i potem rozprowadzic miedzy soba?? nie wiem jeszcze w empiku nie bylam, bo mam lekkie zapasy, ale powoli topnieja.
dla tych co mieszkaja w warszawie, (albo bywaja)-na minskiej w sklepie dla plastykow(takim co ma 2 poziomy w tym jeden w piwnicy)-niestety nie pamietam nazwy, mieli fimo i ono w zeszlym roku bylo tansze niz w empiku (jakies 0.50gr kostka), jak tam bylam juz w tym roku to cena byla nieznacznie wyzsza niz empikowa, tyle ze mieli jakies nedzne resztki, ale moze warto do nich zagladac...
Awatar użytkownika
irenkus

Dołączenie: Pią Gru 19, 2008 8:35 pm
Miejscowość: warszawa

Gdzie kupić

Postprzez Vella » Sob Kwi 18, 2009 12:39 pm

Obecnie w Empiku 7,99 za kostkę :(
Vella
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Śro Lis 12, 2008 1:38 pm

Postprzez błędny_ognik » Nie Kwi 26, 2009 9:41 pm

Zajrzyj na allegro
błędny_ognik

Dołączenie: Czw Lut 05, 2009 1:01 pm

Poprzednia

Powróć do Fimo modelina i inne masy plastyczne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości