Forum Rękodzieło, decoupage, szydełkiem, filcowanie, na drutach, craft, sutasz, biżuteria, ręcznie, DIY, tutorial, reklama
Moderatorzy: sasilla, zebrzyca, Gagu, Doti80
dodzia napisał(a):czy Mely jest z nami ...
i teraz nie wiem, czy się złościć na siebie czy na jej postawę wobec nas ...
jakby co to podam adres swój Polski i jeśli Mely zrezygnuje calkowicie lub chwilowo to podeślesz do mnie a album/y przylecą ze mną do Dublina - a ile ich w tej chwili masz? jak mało to może bym się zorganizowała i w Toruniu je zrobiła?
ggagatka, ni e mogłam doliczyć się czy jest u Ciebie wystarczająca ilość kartek. niestety nie miałam grubego kartonu w domu więc nie udało mi się zrobić swojej na swoim. prośba do dziewczyn , aby w miarę możliwości spróbowały coś wymyśleć. zabawa fajna, ale jestem ogromnie niezadowolona ze swoich pomysłów mam niedosyt i po skończeniu stwierdzam , że talentu to ja nie mam i proszę o ogromną wyrozumiałość.

izuss1 napisał(a):ggagatka napisał(a):przygotowujemy 8 nieozdobionych kart wewnętrznych i dwie karty jako okładka, którą ozdabiamy od zewnątrz
w sumie 9 kart - tyle ile osób. czyli jeśli okładkę traktujesz jako dwie karty to w środek jeszcze 7
uwaga - będzie superilustracja
Obrazek

Powróć do Zabawy w wymianę - SWAP
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości