Brawo! Moja Droga, jak na początek - fantastycznie!
Moderatorzy: sasilla, Gagu, elenuke, zebrzyca

mertek napisał(a):Jesteście kochane![]()
I może macie rację... W końcu chyba trudno oczekiwać, że pierwsza próba wyjdzie idealnie. A mnie potrzeba więcej dystansu![]()
Może za kilka dni jeszcze spróbuję poprawić, co nie wyszło, trochę zeszlifować, trochę podmalować...
I poćwiczyć na reszcie szkatułki, bo szczerze mówiąc, to już rozważałam zostawienie jej bez cieni...
nitka napisał(a):Dziewczynki, a ja mam takie pytanko a propos cieniowania, motyw jest jasny a tlo ma byc ciemny braz. Na innych oracach widzialam ze to ladnie ze soba gra, ale wpadl mi pomysl nastepujacy - moze jednak podcieniowac od motywu coraz ciemnje do ciemnego brazu tla wlasnie?
Co wy na to?

nitka napisał(a):Ma.ryska, a gdzie ty urzędujesz? (dzielnica), bo ja niesety mam najwyżej 3 h dziennie do dyspozycji i to w środku dnia zazwyczaj.
Na razie leży sprawa bo mi 3 fragmentów malutkich zabrakło. Po spotkaniu będę do tego dojrzewać. Jak coś porządnie dojrzewa to od razu lepiej idzie.

nie tylko mnie się przydadzą. I może jeszcze kilka początkujących spróbuje położyć pierwsze cienie. I może jak Tobie, też im się to spodoba.

.

makneta napisał(a):Mogę, tak nieśmiało?
Ma.ryska, a po cieniowaniu pastelami lub akwarelami też można lakierować? Nic się nie gryzie?

Powróć do Wszystko o technice decoupage
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości