Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca

było co szyc... piękna robota 

rozella napisał(a):Eeee tam, chciałabym tak kiedyś "krzywo " uszyć, baaaa...... marzę o tym
Niektóre marzenia spełnia się całkiem łatwo

z takim wyposażeniem 

jantar napisał(a):
Oliku , MKatarynka i inne specjalistki od patchworku wyłapią te obsuwy natychmiast
i kolorki śliczne, i kompozycja wzoru a najbardziej pikowanie 

oliku napisał(a):jantar napisał(a):
Oliku , MKatarynka i inne specjalistki od patchworku wyłapią te obsuwy natychmiast
jantar - jakie obsuwy? przecież takie było założenie, tak miało być![]()
a mi się bardzo podobai kolorki śliczne, i kompozycja wzoru a najbardziej pikowanie
Obsuwy widać nawet gołym bezokularowym okiem 

) wyraziła chęć posiadania kurkowej łapki. Sprawiła mi tym przyjemność, bo miałam wobec niej dług wdzięczności, a okazja do rewanżu nadarzyła sie sama

. Szalenie podoba mi się to zestawienie kolorów i tkanin (nie mówiąc już o perfekcji wykonania).
. Ale co się odwlecze to nie uciecze
.

malam napisał(a):A ja trochę z innej beczki, bo mnie zafascynował biały woreczek... Uwielbiam tak proste formy. One najbardziej do mnie przemawiają.
Oczywiście patchwork jest piękny (i zapewne trudny), ale... Ale ten woreczek![]()
![]()
![]()

jantar napisał(a):Mówisz -masz. Z macierzanką? lawendą? czy tymiankiem?
Jesteś kochana!
[/quote][/quote]jantar napisał(a):Proszę się z babci nie naśmiewaćObsuwy widać nawet gołym bezokularowym okiem

oliku napisał(a):jantar napisał(a):Proszę się z babci nie naśmiewaćObsuwy widać nawet gołym bezokularowym okiem
jantar - nie ośmieliła bym się...naprawdę mi się podoba...
Nela mi zafundowała czasopismo Arts quilting - tam są dopiero obsuwy a nazywa się to sztuką![]()
a twoja poduszka, to naprawdę sztuka - super

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości