Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca

JoShiMa napisał(a):jantar napisał(a):Skorzystaj z tutorialu, który przygotowała Oliku. Bardzo jasno przedstawiła zasadę szycia rozetek.
Tutorial czytałam i znam idee, dlatego pytałam o to czy Twoim zdaniem da się nożyczkami.

jantar napisał(a):Tobatko, trzeba spróbować i dopiero wtedy powiedzieć czy coś jest poza możliwościami.JoShiMa napisał(a):jantar napisał(a):Skorzystaj z tutorialu, który przygotowała Oliku. Bardzo jasno przedstawiła zasadę szycia rozetek.
Tutorial czytałam i znam idee, dlatego pytałam o to czy Twoim zdaniem da się nożyczkami.
Da się nożyczkami tylko będzie to bardzo czaso- i pracochłonne. Przecież dawniej nie było noży krążkowych

jantar napisał(a):Skorzystaj z tutorialu, który przygotowała Oliku. Bardzo jasno przedstawiła zasadę szycia rozetek.
JoShiMa napisał(a):Tutorial czytałam i znam idee, dlatego pytałam o to czy Twoim zdaniem da się nożyczkami.
jantar napisał(a):Da się nożyczkami tylko będzie to bardzo czaso- i pracochłonne. Przecież dawniej nie było noży krążkowych
JoShiMa napisał(a):Ale co proponujesz? Składanie materiału takie jak do cięcia nożem, czy przykładanie i odrysowywanie pojedynczych trójkątów? Podpytuję, bo chciałabym się sprawdzić w tej technice a nie chcę dla jednej poduszki inwestować w sprzęt.

. 

zazdroszczę umiejętności i też może kiedyś w końcu zrobię swoją własną..... tak, tylko skąd wytrzasnąc na to wszystko czas....
lid napisał(a):śliczna kołderkazazdroszczę umiejętności i też może kiedyś w końcu zrobię swoją własną..... tak, tylko skąd wytrzasnąc na to wszystko czas....

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości