Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, rozella

abziata1 napisał(a):A ja mam pytanie: pani w sklepie dla plastyków wcisnęła mi werniks końcowy damarowy błyszczący, twierdząc, że nada się do Fimo. Tyle, że nie bardzo wiedziała co to Fimo (chociaż mają ją w sklepie...), no i teraz mam wątpliwości czy się nada. Niestety nie ma na butelce ani instrukcji obsługo, ani składu. Wyprodukowane (albo sprowadzone?) przez kruszpol. Na stronie Internetowej tejże firmy niestety nic na ten temat nie udało mi się znaleźć. Jeśli to coś pomoże to werniks pachnie jak świerk lub inny iglak, ma żółtą nakrętkę i jest tak świetnie zabezpieczony przed otwarciem przez dziecko, że z mężem wspólnie walczyliśmy ponad 10 minut żeby się dostać do środka...

Pierwszy raz pisze na forum i mam jedno małe pytanko .Czy może wiecie w którym z Empi*** w Gdańsku dostałabym lakier do fimo oraz te noże?
Prosze o odpowiedź 

ale szbko się kończył spróbowałam takim lakierem do decoupage ze stemperi i na początku było świetnie ale potem zaczął się strasznie lepić nie to że nie wysełch bo sechł kilka dni
i teraz nie mam czym lakierować bo ten specjalny lakier moge zamówić tylko przez internet bo niegdzie indziej nie moge dostać

Powróć do Fimo modelina i inne masy plastyczne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości