Dołączenie: Sob Lip 11, 2009 11:23 am Posty: 115 Miejscowość: Olsztyn
Co sądzicie o artclay? Czy może , któraś zwas tworzy z tego bizuterię i czy jest to wydajne? Strasznie mnie to kreci a troche kosztuje i nie chcę wydać nie potrzebnie pieniędzy
Wielkiego doświadczenia nie mam (i tym bardziej osiągnięć), ale od czasu do czasu zdarza mi się bawić AC. Jeśli chodzi o blok - używałam wolno schnącego, a i tak jak na moje możliwości wysychał zbyt szybko - już po chwili powstawała wyschnięta warstwa. Aby spowolnić ten proces należy często zmaczać wodą za pomocą pędzelka. Kiedy pierwszy raz kupiłam blok 20g byłam rozczarowana jego wielkością. Kosteczka jest naprawdę malutka w przeciwieństwie do ceny. Ciekawe efekty można uzyskać dzięki paście i strzykawce. Mimo wielu wad glinka daje ogromne możliwości, czego akurat po moich pracach nie widać. Wystarczy jednak poszukać prac Drakonarii czy Clayo - to się nazywa mistrzostwo!
ech, Draki cuda robi ja też się próbowałam bawić, ale narazie ograniczyłam się do malowania liści - trochę z przymusu, bo okazało się, że miałam uszkodzone opakowanie i mi masa zaschła ><" ale jak będę miała więcej kasy, to spróbuję jeszcze raz
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum