Część prac można znaleść tutaj
Forum Rękodzieło, decoupage, szydełkiem, filcowanie, na drutach, craft, sutasz, biżuteria, ręcznie, DIY, tutorial, reklama
Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, rozella, Doti80
Część prac można znaleść tutaj
). Myślę, że to byłby fajny zestaw, żeby coś zacząć. Jak dasz szybko znać, czy pasuje, to by było dobrze, bo jutro mam sklep po drodze. 

Ja to chyba tą jesienną bym chciała... Bardzo lubię i listki i te kolory. Podeślesz mi swój adres na priv? Chyba, że jesteś z Warszawy - wtedy możemy się jakoś umówić na wymianę osobistą. Jutro szykuję filcowe itemy.
do wawy mam niestety dalekooo
Postaram się wyrobić z paczką do piątku.
Mam nadzieję, Amelko, że moja paczka też już doszła? Na poczcie mowili, że dzisiaj powinna już być u Ciebie.
Aż mi teraz głupio, że na szybko spakowałam bransoletkę i dałam rodzicielce żeby po drodzę na pocztę wskoczyła. następnym razem muszę dla Ani coś ekstra wymyślić, bo zasypała mnie gratisami... małe poglądowe zdjęcie tutaj 

A bransoletka, jest piękna. I cudnie brzęczy. Zrobiłabym jej fotkę na mojej łapce, ale... Nie mam na razie aparatu.
Życzę Ci miłej przygody z czesanką. 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości