małe conieco

Kącik wymiany :)

Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, rozella, Doti80

małe conieco

Postprzez Amelka » Wto Lut 23, 2010 4:23 pm

Chciałabym spróbować swoich sił w filcowaniu igiełkami. Zanim jednak zaopatrzę się w tony filcu i miliony igieł wartałoby sprawdzić, czy w ogóle się do tego nadaję. Właśnie dlatego postanowiłam, ze zapytam tutaj, czy w zamian za "coś" zrobione przez moje łapki któraś Craftlady odstąpi mi mini zestaw żeby zacząć. Nie mam żadnych wymagań. Za to jestem otwarta na wymagania chętnej do wymianki :) Część prac można znaleść tutaj
Awatar użytkownika
Amelka
Kandydatka na Craftlady ;)

Dołączenie: Sob Paź 17, 2009 7:30 pm
Miejscowość: Oświęcim/Wrocław

Reklama
Uzależniona Craftlady ;)
Uzależniona Craftlady ;)

małe conieco

Postprzez random_forest » Wto Lut 23, 2010 5:44 pm

A taka "liściasta" bransoletka wchodziłaby w grę? Ta jesienna, albo ta druga pod nią? Ja mogłabym dać ok. 100 g czesanki białej (ja z niej filcuję, a potem pokrywam warstwą koloru - wychodzi znacznie taniej), trochę (20 g) niezapominajkowej i jakieś 10 g multicolor odcienie czerwieni. Poza tym igły: gruba i cienka (tej bardziej polecanej firmy, chociaż ja to nie mam też nic przeciwko tym mniej polecanym :P ). Myślę, że to byłby fajny zestaw, żeby coś zacząć. Jak dasz szybko znać, czy pasuje, to by było dobrze, bo jutro mam sklep po drodze. :)
Awatar użytkownika
random_forest

Dołączenie: Pią Sty 22, 2010 11:32 pm

małe conieco

Postprzez Amelka » Wto Lut 23, 2010 6:07 pm

Pasuje!! baaa, nawet mogę Ci jakąś inną pod względem kolorystycznym zrobić jak chcesz. Jak nie to oddaję Ci tą jesienną lub kolorową (sama zdecydujesz)
Awatar użytkownika
Amelka

Re: małe conieco

Postprzez random_forest » Wto Lut 23, 2010 6:22 pm

No to super! :) Ja to chyba tą jesienną bym chciała... Bardzo lubię i listki i te kolory. Podeślesz mi swój adres na priv? Chyba, że jesteś z Warszawy - wtedy możemy się jakoś umówić na wymianę osobistą. Jutro szykuję filcowe itemy.
Awatar użytkownika
random_forest

małe conieco

Postprzez Amelka » Wto Lut 23, 2010 6:30 pm

adres na pw poleciał, licze na rewanż 8-) do wawy mam niestety dalekooo
Awatar użytkownika
Amelka

małe conieco

Postprzez random_forest » Wto Lut 23, 2010 8:18 pm

Poszło. ;) Postaram się wyrobić z paczką do piątku.

2 marca Wczoraj otrzymałam prześliczną jesienną bransoletkę! (Ale internet mi padł na dwa dni i nie mogłam się pochwalić.) Na żywo jeszcze bardziej mi się podoba. :) Mam nadzieję, Amelko, że moja paczka też już doszła? Na poczcie mowili, że dzisiaj powinna już być u Ciebie.
Awatar użytkownika
random_forest

Postprzez Amelka » Śro Mar 03, 2010 7:23 pm

Wczoraj dostałam paczuchę !! Co w środku? Oj sama byłam baaaardzo ciekawa ;) Aż mi teraz głupio, że na szybko spakowałam bransoletkę i dałam rodzicielce żeby po drodzę na pocztę wskoczyła. następnym razem muszę dla Ani coś ekstra wymyślić, bo zasypała mnie gratisami... małe poglądowe zdjęcie tutaj
Image

dziękuję Aniu :*
Awatar użytkownika
Amelka

Postprzez random_forest » Śro Mar 03, 2010 7:57 pm

To się bardzo cieszę, że już doszło. Tak pomyślałam, że dorzucę Ci trochę innych kolorków z tego co mam, bo tak tylko w trzech kolorach filcować, byłoby smutno. ;) A bransoletka, jest piękna. I cudnie brzęczy. Zrobiłabym jej fotkę na mojej łapce, ale... Nie mam na razie aparatu. 8-) Życzę Ci miłej przygody z czesanką. :)
Awatar użytkownika
random_forest

Powróć do Coś za coś

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości