Moderatorzy: sasilla, rozella, elenuke, zebrzyca

marfka74 napisał(a):A ja się będę z tym kwiatem "wrednie" obnosić i napawać![]()
I nabierać chęci na filcowanie broszek.
Ale zanim wezmę się do pracy, to poproszę my corner o kilka wskazówek. Na przykład w sprawie tych białych żyłek na płatkach: bo one Ci się nie schowały, a mnie by się ukryły i nie byłoby efektu. Jak Ty to robisz?

znawczynie i twórczynie pierwszej klasy....tworzą duże i małe formy...robią to wyśmienicie....mają swój styl i klasę ....i skromnie dodam , że Ty dla mnie też do nich należysz...świetne wykonanie....równiutkie jak przy linijce...fajne połączenia czesanki....no i te dodatki ....koronka ...zawieszka....
a do tego chyba jeszcze skromny ale jak efektowny decoupażyk....jestem pod ogromnym wrażeniem....i aż mi wstyd, że mój komplecik dla Ingi był taaaaki skromny... 

Az mi dech z wrazenia zaparlo!!!! Cudenka!!!!! A to z zawieszka to ma jakies dodatkowe przeznaczenie (mozna w tym cos schowac?) czy tylko ozdobna zawieszka?

Jednak powiem, że: prace Agnieszki od strony technicznej wykończone sa perfekcyjnie. Oglądałam w realu, więc wątpliwości nie mam. CO jednak podoba mi się w Jej pracach najbardziej, to to, że Jej prace są bardzo miłe dla oka, oryginalne i bardzo charakterystyczne dla Niej. I to nie tylko filcowe. Brawo Agnieszko, dodam jeszcze, że bardzo podobają mi się kolory w jakich wykonujesz swoje prace

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości