|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
rozella
|
Temat postu: filcowanie mfcr Wysłany: Wto Lut 09, 2010 3:04 pm |
|
Dołączenie: Pią Sty 05, 2007 5:29 pm Posty: 5142 Miejscowość: Poznań
|
_________________ " Doskonałość jest miarą nieba, dążenie do doskonałości - miarą człowieka...." Sokrates
|
|
| Góra |
|
 |
|
Tobatka
|
Temat postu: Re: filcowanie mfcr Wysłany: Wto Lut 09, 2010 4:15 pm |
|
Dołączenie: Pią Sty 26, 2007 12:55 pm Posty: 2520 Miejscowość: Tobatkowo :)
|
|
| Góra |
|
 |
|
jagusia
|
Temat postu: Re: filcowanie mfcr Wysłany: Wto Lut 09, 2010 4:34 pm |
|
Dołączenie: Wto Maj 19, 2009 7:12 pm Posty: 679 Miejscowość: Warszawa
|
rozella napisał(a): o ja cię............ rzeczywiście Żwirek albo Muchomorek jak malowany  bajki z mchu i paproci 
_________________ jagusia

http://bjaga.blogspot.com/
szczęśliwym się nie jest, sczęśliwym się bywa
|
|
| Góra |
|
 |
|
Sejbi
|
Temat postu: filcowanie mfcr Wysłany: Wto Lut 09, 2010 7:58 pm |
|
Dołączenie: Czw Lut 21, 2008 6:26 pm Posty: 767 Miejscowość: Śląsk
|
Czapka na czapce  Ale klimat zdjęcia  Świetne 
|
|
| Góra |
|
 |
|
dodzia
|
Temat postu: filcowanie mfcr Wysłany: Wto Lut 09, 2010 8:37 pm |
|
Dołączenie: Wto Kwi 08, 2008 9:51 am Posty: 2608 Miejscowość: Tczew
|
porcelanowa dama, która chce na siłę być zwykła, ale nigdy nią nie będzie.....przed założeniem swetra trzeba było pamiętać o zdjęciu kapelusza, natarciu polików burakiem i zmierzwieniu włosów, to może wtedy byłoby pospolicie, choć i w to nie wierzę.....kapelusik podkreśla wyjątkowość twarzy, duszy i talentu....swetrzysko to tylko nieudany kamuflarz..... 
_________________ II tura Wędrujących Albumów Utitin-1, dodzia-2, mikaz-3, Toke-4, ggagatka-5, mely-6, krufka-7, kiga-8
|
|
| Góra |
|
 |
|
dodzia
|
Temat postu: filcowanie mfcr Wysłany: Wto Lut 09, 2010 8:43 pm |
|
Dołączenie: Wto Kwi 08, 2008 9:51 am Posty: 2608 Miejscowość: Tczew
|
|
i na co patrzeć? na łabędzią szyję? na zaciśnięte usta? na zgrabny nosek? czy na delikatność Soffi? ....a najlepiej na wszystko po trochu i cierpieć , że nic z tego nie należy do mnie .....
_________________ II tura Wędrujących Albumów Utitin-1, dodzia-2, mikaz-3, Toke-4, ggagatka-5, mely-6, krufka-7, kiga-8
|
|
| Góra |
|
 |
|
jantar
|
Temat postu: filcowanie mfcr Wysłany: Wto Lut 09, 2010 9:33 pm |
|
 |
| Uzależniona Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Czw Kwi 10, 2008 7:45 pm Posty: 1827
|
|
O kurczę!
Kolejny raz zaskakujesz. Księżniczka Sofii - chłodna, majestatyczna, delikatna i cudna. Po prostu cudna.
_________________ http://www.swiatewy.fora.pl
|
|
| Góra |
|
 |
|
krolewna
|
Temat postu: filcowanie mfcr Wysłany: Śro Lut 10, 2010 5:11 am |
|
Dołączenie: Śro Lis 01, 2006 10:56 pm Posty: 1747 Miejscowość: frei stadt danzig
|
naprawdę szalejesz toczkarsko!  ten ostatni jest piękny,wyprzedza mojego dotychczasowego ulubieńca, czyli bordowy prototyp na zamówienie. swoją drogą podsunęłaś mi pomysł na kupienie czarnego tła do zdjęć, bo ostatnio robiłam białe rękawiczki na białym tle i stwierdziłam, że nie jest to najlepszy pomysł  a poprzedni to faktycznie ludek ze żwirka i muchomorka  wcześniej tego nie zauważyłam (skojarzyło mi się raczej z gałkami lodów), ale teraz stoi jak wół 
|
|
| Góra |
|
 |
|
rozella
|
Temat postu: filcowanie mfcr Wysłany: Śro Lut 10, 2010 6:17 am |
|
Dołączenie: Pią Sty 05, 2007 5:29 pm Posty: 5142 Miejscowość: Poznań
|
Wytworny kapelusik-stroik . Piękna stylizacja jak i wszystkie poprzednie , kazda inna i nie mniej interesująca Świetnie, ze dajesz nam możliwość oglądania tak ciekawych zdjęć. Są szalenie inspirujace  bo pokazują, że zwykła materia jaką jest filc posiada duszę 
_________________ " Doskonałość jest miarą nieba, dążenie do doskonałości - miarą człowieka...." Sokrates
|
|
| Góra |
|
 |
|
alveaenerle
|
Temat postu: filcowanie mfcr Wysłany: Śro Lut 10, 2010 7:34 am |
|
Dołączenie: Czw Lip 17, 2008 1:37 pm Posty: 988 Miejscowość: Kalisz Medale: 1
|
|
| Góra |
|
 |
|
plastusia1
|
Temat postu: filcowanie mfcr Wysłany: Śro Lut 10, 2010 8:48 am |
|
Dołączenie: Pon Lip 28, 2008 7:02 pm Posty: 594 Miejscowość: 3miasto
|
|
| Góra |
|
 |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|