|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
terceps
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Pon Paź 26, 2009 5:25 pm |
|
 |
| Uzależniona Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Śro Gru 03, 2008 6:43 pm Posty: 735 Miejscowość: Suchy Las/k Poznania
|
|
| Góra |
|
 |
|
Tobatka
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Pon Paź 26, 2009 6:18 pm |
|
Dołączenie: Pią Sty 26, 2007 12:55 pm Posty: 1433 Miejscowość: Tobatkowo :)
|
_________________ Mój albumik z pracami wszelakimi - frywolitka, szydełko, decoupage, filcowanie, biżuteria, pergamano, witraż.... a to nie koniec  Posadziłam drzewo - pomóż mu urosnąć, kliknij w link:)
|
|
| Góra |
|
 |
|
KILLARNEY1
|
Temat postu: Re: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Pon Paź 26, 2009 6:52 pm |
|
 |
| Początkująca Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Nie Lis 26, 2006 6:31 pm Posty: 153
|
|
Dzieki - tak zgadzam sie ze cieniowanie z jednym kolorem bedzie najlepsze - teraz czekam na wene jak. A boje sie jak diabli - przeciez to tyle pracy zrobic zakiet. przy szaliku reka mi nie zadrzy ale zakiet to co innego - zwlaszcza ze robie dla samej siebie i mam wygorowane oczekiwania!
_________________ www.flickr.com/feltfieltrofilc
|
|
| Góra |
|
 |
|
GalaFilc
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Pon Paź 26, 2009 7:57 pm |
|
Dołączenie: Pon Sie 06, 2007 1:56 pm Posty: 879 Miejscowość: Kołobrzeg Medale: 5
|
|
| Góra |
|
 |
|
dodzia
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Pon Paź 26, 2009 8:23 pm |
|
Dołączenie: Wto Kwi 08, 2008 9:51 am Posty: 2487 Miejscowość: Tczew
|
|
ko....ko...kolejna artystka, która wywołała u mnie jąkanie....co to za dzień, że tyle cudowności widzę....już padły pomysły, co będzie najlepsze....moim skromnym zdaniem leciutko pocieniowałabym.....jestem pod wrażeniem, bo nie mam pojęcia jak można taaaaak ....o znowu się jąąą....jąąą....jąąąąkam....tak pięknie tworzyć....pokłony najniższe z najniższych....
_________________ II tura Wędrujących Albumów Utitin-1, dodzia-2, mikaz-3, Toke-4, ggagatka-5, mely-6, krufka-7, kiga-8
|
|
| Góra |
|
 |
|
KILLARNEY1
|
Temat postu: Re: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Pon Paź 26, 2009 8:40 pm |
|
 |
 |
|
|
| Góra |
|
 |
|
jantar
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Pon Paź 26, 2009 11:32 pm |
|
 |
| Uzależniona Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Czw Kwi 10, 2008 7:45 pm Posty: 1800
|
Biały! Tylko biały! Jak poszarzeje od używania to wtedy zmień mu kolor Jest cudny. Ma piękną formę i jest niesamowicie elegancki.
_________________ http://www.swiatewy.fora.pl
|
|
| Góra |
|
 |
|
manhamana
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Wto Paź 27, 2009 6:18 am |
|
 |
| Prawdziwa Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Pią Lip 31, 2009 1:08 pm Posty: 469
|
O mamo jaki śliczny. Zostaw biały póki sie nie ubrudzi albo sie nie znudzi w takiej wersji. Potem można go kolorkami paćkać. Ja to bym go w czerni i szarościach widziała taki tonowany ,żeby tej bieli troszkę zostało o ile tak się da ale Ty cuda z kolorami robisz to pewnie się da 
|
|
| Góra |
|
 |
|
k_izydorczyk
|
Temat postu: Re: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Pon Lis 02, 2009 10:19 am |
|
 |
 |
Dołączenie: Wto Lut 17, 2009 1:40 pm Posty: 172 Miejscowość: Wrocław
|
|
| Góra |
|
 |
|
feryenne
|
Temat postu: Re: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Pon Lis 02, 2009 4:45 pm |
|
 |
| Kandydatka na Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Wto Cze 23, 2009 8:23 pm Posty: 37 Miejscowość: Wrocław
|
No i dołączyłam do fan clubu 
|
|
| Góra |
|
 |
|
bellaisass
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Śro Lis 04, 2009 4:03 pm |
|
 |
 |
Dołączenie: Pią Maj 01, 2009 9:24 pm Posty: 55
|
|
| Góra |
|
 |
|
KILLARNEY1
|
Temat postu: Re: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Pon Lis 23, 2009 5:59 pm |
|
 |
 |
|
na zamowienie do stanow . 4 warstwowe boa - dlugost 3.20 m!  zaket pofarbowalam na fiolet amarant - na razie musze guziki zrobic = ale jak same wiecie jak sie cos dla siebie robi to sie nigdy nie konczy....
_________________ www.flickr.com/feltfieltrofilc
Ostatnio edytowany przez KILLARNEY1, Pon Lis 23, 2009 6:09 pm, edytowano w sumie 1 raz
|
|
| Góra |
|
 |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|