|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
manhamana
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Pon Lis 23, 2009 6:02 pm |
|
 |
| Prawdziwa Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Pią Lip 31, 2009 1:08 pm Posty: 469
|
|
obłędne, piekne to boa a jak się ma żakiecik? pozostał biały?
Ostatnio edytowany przez manhamana, Pon Lis 23, 2009 6:05 pm, edytowano w sumie 1 raz
|
|
| Góra |
|
 |
|
moniqurd
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Pon Lis 23, 2009 6:04 pm |
|
 |
| Początkująca Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Czw Paź 29, 2009 7:38 pm Posty: 215 Miejscowość: Chełm
|
|
boa lepsze niż z piór,nie miałam pojęcia , że takie rzeczy można zrobić z wełny ...
|
|
| Góra |
|
 |
|
rozella
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Pon Lis 23, 2009 6:05 pm |
|
Dołączenie: Pią Sty 05, 2007 5:29 pm Posty: 4689 Miejscowość: Poznań
|
To filcowe boa rzucone gdzies w pokoju mogłoby stanowić element wystroju. Powiem więcej, ono samo by wystarczyło w pokoju. Killarney ... rewelacja i tyle 
_________________ " Wyobraznia jest ważniejsza od wiedzy...." Owidiusz
|
|
| Góra |
|
 |
|
GalaFilc
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Pon Lis 23, 2009 6:33 pm |
|
Dołączenie: Pon Sie 06, 2007 1:56 pm Posty: 879 Miejscowość: Kołobrzeg Medale: 5
|
|
| Góra |
|
 |
|
Revi
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Pon Lis 23, 2009 6:44 pm |
|
Dołączenie: Czw Kwi 17, 2008 12:18 pm Posty: 801 Miejscowość: Trzemeszno/Poznań Medale: 1
|
|
Świetne boa. Gratulacje. Naprawdę wspaniałe.
_________________ "Z każdym nowym dniem zaprzyjaźnij się, spróbuj widzieć świat pozytywnie!"
Odwiedź mnie na: http://szufladaroznosci.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
Tobatka
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Pon Lis 23, 2009 7:46 pm |
|
Dołączenie: Pią Sty 26, 2007 12:55 pm Posty: 1434 Miejscowość: Tobatkowo :)
|
O rany, jakie cudne boa!! Prześliczne!!!! Żakiecik wykańczaj i pokazuj! 
_________________ Mój albumik z pracami wszelakimi - frywolitka, szydełko, decoupage, filcowanie, biżuteria, pergamano, witraż.... a to nie koniec  Posadziłam drzewo - pomóż mu urosnąć, kliknij w link:)
|
|
| Góra |
|
 |
|
KILLARNEY1
|
Temat postu: Re: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Pon Lis 23, 2009 7:50 pm |
|
 |
 |
Dołączenie: Nie Lis 26, 2006 6:31 pm Posty: 153
|
|
dziewczyny dzieki za pochwaly - milo mi bardzo - az sie chce pracowac, szalik nie farbowany bo klientka chce taki naturalny.. polecam sprzedaz na etsy - moja ostatnia klientka tak polubila te szale boa ze zamowila az 4 na raz! bylam w szoku:) tak jej sie spodobaly ze chce je promowac w stanach - szczeka mi opadla... zobaczymy co bedzie - kciuki trzymajcie plsss
_________________ www.flickr.com/feltfieltrofilc
|
|
| Góra |
|
 |
|
manhamana
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Pon Lis 23, 2009 7:55 pm |
|
 |
 |
|
OCZYWIŚCIE ja trzymam obłedne czy moge mieć niesmiała prosbe o podpowiedz jak sie do tego (booszala) zabrac i czy jest mozliwe zrobienie go majac do dyspozycji folie babelkowa i igły? z "dziurawymi" szalami sie poddałam filcowanie rzeczy wielkopowierzchniowych nie na moje nerwy 
|
|
| Góra |
|
 |
|
KILLARNEY1
|
Temat postu: Re: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Pon Lis 23, 2009 8:10 pm |
|
 |
 |
|
powiem tak szal jest filcowany na mokro - reszta tajemnica handlowa trzymam sie jej mocno bo te szale to podstawa mojego small business:)
|
|
| Góra |
|
 |
|
manhamana
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Wto Lis 24, 2009 4:08 am |
|
 |
 |
|
ech pewno, fajnie wygladaja, tajemnic handlowych wykradac nie chce ot ciekawosc 
|
|
| Góra |
|
 |
|
KILLARNEY1
|
Temat postu: Re: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Wto Lis 24, 2009 8:02 am |
|
 |
 |
|
|
| Góra |
|
 |
|
manhamana
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Wto Lis 24, 2009 8:39 am |
|
 |
 |
|
spoko chroń sie myslałam sobie cus podobne ale do broszki takie wąsiska wmontować bo jakoś tak szalik to nie na moje nerwy i wole korale a broche giganta popełniłam i cholercia podgryza jak ja do golfu przypinam a twarzy siega 
|
|
| Góra |
|
 |
|
KILLARNEY1
|
Temat postu: Re: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Wto Lis 24, 2009 1:40 pm |
|
 |
 |
|
|
kochana ale broszka wasiska jest prosta do zrobienia zrob prefelt zrob say 23 dredy konce dredow zostaw nie filcowane naklej je na twoj prefelt przyfilcuj presto alternatiely zrob delikatne dziury w prefelt wluz te dready (zakryte) wywin te nie uflicowane konce z tylu ... i presto
|
|
| Góra |
|
 |
|
manhamana
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: Wto Lis 24, 2009 5:21 pm |
|
 |
 |
|
o fajnie pokombinuje, mam taka fajna czesanke szary melanz i nie wiem czy przy nastepnej wizycie w sklepie ja trafie wiec tego co mam oszczedzam dosłownie nie ma mozliwosci zmarnowania ani kłaczka. Normalnie na okragło nosze komplet szaro czerwony (ten sezon mam w szarosciach) na dodatek dzis upolowałam na szmatach cudo recznie robiony sweterek oczywiscie szaro czerwony  i do niego broche sobie popełnie a że ma dekolcik taki dziwny (bo ja albo golf po nos albo wielgachny dekolt a to tak w połowie i na coś załozyc trzeba to akurat taka broszka "dłuższa" mocowana na dwa zapięcia sie przyda  i ten dekolcik sie wypełni dzieki za wskazówki  każda sie przyda a mi pomysły rodza sie w zastraszającym tempie a czasem braki w technice wyłażą. za to kulki perfekt opanowałam ale to zasługa mojego zawodu 
Ostatnio edytowany przez manhamana, Wto Lis 24, 2009 7:15 pm, edytowano w sumie 1 raz
|
|
| Góra |
|
 |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|