|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
halszka
|
Temat postu: Re: Tobatka i jej wytwory filcowe :) Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 10:15 pm |
|
Dołączenie: Czw Lut 15, 2007 1:25 pm Posty: 2205 Miejscowość: Kraków
|
Gucio - to musi chłopczyk być  i się ciut odróżniać 
|
|
| Góra |
|
 |
|
Tobatka
|
Temat postu: Re: Tobatka i jej wytwory filcowe :) Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 10:54 pm |
|
Dołączenie: Pią Sty 26, 2007 3:55 pm Posty: 2618 Miejscowość: Tobatkowo :)
|
Znaczy się być większy  A może u pszczółek chłopcy są mniejsi? Hmmmmmmmmmm 
_________________ Mój albumik z pracami wszelakimi - frywolitka, szydełko, decoupage, filcowanie, biżuteria, pergamano, witraż.... a to nie koniec  Posadziłam drzewo - pomóż mu urosnąć, kliknij w link:)
|
|
| Góra |
|
 |
|
Tobatka
|
Temat postu: Re: Tobatka i jej wytwory filcowe :) Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 11:26 am |
|
|
Króliczek dla pewnego miłośnika królików w podziękowaniu za to, że moja kolekcja książek craftowych zwiększy się o kolejne kilka pozycji   Całkiem na sucho (nawet koraliki na oczy zostały przyfilcowne  ), ma 6 cm.
_________________ Mój albumik z pracami wszelakimi - frywolitka, szydełko, decoupage, filcowanie, biżuteria, pergamano, witraż.... a to nie koniec  Posadziłam drzewo - pomóż mu urosnąć, kliknij w link:)
|
|
| Góra |
|
 |
|
AnetaA
|
Temat postu: Re: Tobatka i jej wytwory filcowe :) Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 11:36 am |
|
 |
| Uzależniona Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Czw Lut 18, 2010 1:06 am Posty: 751
|
Przecudny,śliczny i taki milusi  normalnie słów brakuje. A jakich książek jeszcze potrzebujesz 
|
|
| Góra |
|
 |
|
Tobatka
|
Temat postu: Re: Tobatka i jej wytwory filcowe :) Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 11:44 am |
|
|
O, moja lista jest dłuuuga  A królik wg jednej z tych, które mi przywiózł właśnie przyszły właściciel króliczka 
|
|
| Góra |
|
 |
|
AnetaA
|
Temat postu: Re: Tobatka i jej wytwory filcowe :) Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 11:56 am |
|
 |
| Uzależniona Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Czw Lut 18, 2010 1:06 am Posty: 751
|
To kiedyś muszę zajrzeć do tej książeczki ipopróbować,bo moje jedno dziecko jest królicze 
|
|
| Góra |
|
 |
|
rozella
|
Temat postu: Re: Tobatka i jej wytwory filcowe :) Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 12:05 pm |
|
Dołączenie: Pią Sty 05, 2007 8:29 pm Posty: 5231 Miejscowość: Poznań
|
Tobatko, masz Ty talent do filcowania zwierzaczków. Kolejny piękny stworek 
_________________ " Doskonałość jest miarą nieba, dążenie do doskonałości - miarą człowieka...." Sokrates
|
|
| Góra |
|
 |
|
moniqurd
|
Temat postu: Re: Tobatka i jej wytwory filcowe :) Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 12:14 pm |
|
 |
| Prawdziwa Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Czw Paź 29, 2009 10:38 pm Posty: 449 Miejscowość: Chełm
|
przy następnej wymiance z Tobą ( mam nadzieję ,że jeszcze jakaś będzie  ) poproszę o ufilcowanie świnki morskiej ( konkretnie mojego Dudka), bo króliczek i pozostałe zwierzątka wychodzą Ci bardzo pięknie...
|
|
| Góra |
|
 |
|
malam
|
Temat postu: Re: Tobatka i jej wytwory filcowe :) Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 12:18 pm |
|
Dołączenie: Pon Sty 19, 2009 8:57 pm Posty: 376
|
|
| Góra |
|
 |
|
Tobatka
|
Temat postu: Re: Tobatka i jej wytwory filcowe :) Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 12:28 pm |
|
|
Dziękuję, kochane..Talentu nie mam, tylko dobrą książkę "Little felted animals", którą polecam.. Z nią idzie.. A ja nie mam w ogóle daru plastycznego w łapkach i prostej kreski narysować nie umiem, ale z tą książeczką sama siebie przechodzę i sama sobie się nadziwić nie mogę  Ale Wasze pochwały unoszą mnie w górę!  Moni - no nie wiem, czy się uda, świnki morskiej w mojej mądrej książce nie ma  Ale może w następnej (może na koniec kwietnia dojedzie) będzie? 
|
|
| Góra |
|
 |
|
manhamana
|
Temat postu: Re: Tobatka i jej wytwory filcowe :) Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 12:58 pm |
|
 |
| Prawdziwa Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Pią Lip 31, 2009 4:08 pm Posty: 544
|
Ale fajny króliś super bardzo ładne te zwierzaczki Ci wychodzą już nie opowiadaj o jakiś brakach w łapkach jak ktoś nie ma daru plastycznego to nic nie potrafi sklecić a rysowanie to praca, praca i jeszcze raz praca i ćwiczenia  bez talentu i zmysłu plastycznego figurki przestrzennej jeszcze kłutej igłą nawet z najlepszą książka nie zrobi żeby Roz nie goniła  ja tam z kolei swoje wiem  technika to nie wszystko talent nawet śladowy trzeba mieć bo o ile ze szkłem trzeba mocno technicznie to przy układaniu wzoru trzeba mieć wyczucie koloru i formy a to już pod talent i zdolności podpada  ))))) i sobie nie ujmuj 
Ostatnio edytowany przez manhamana, Pią Kwi 09, 2010 1:23 pm, edytowano w sumie 1 raz
|
|
| Góra |
|
 |
|
Tobatka
|
Temat postu: Re: Tobatka i jej wytwory filcowe :) Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 1:04 pm |
|
|
Bardzo mi tu miło piszesz, kochana, ale swoje wiem - daru w łapkach nie mam plastycznego, a jedynie techniczny  Technicznie każdą niemal dziedzinę mogę opanować, zmysłu plastycznego i wyczucia już mi brak, ale nadrabiam podpatrywaniem innych (może nieładnie, ale jeśli nie tak to już w ogóle nic bym nie zrobiła  )  No i uczę się od najlepszych, wszak przesiaduję na najlepszym forum  A od Was na mnie spływają Wasze dary i coś mi wychodzi 
|
|
| Góra |
|
 |
|
Kurczak
|
Temat postu: Re: Tobatka i jej wytwory filcowe :) Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 4:35 pm |
|
Dołączenie: Wto Mar 17, 2009 11:26 pm Posty: 327 Miejscowość: Przylesie (Brzeg)
|
cuda, cuda widzę  króliczek jak żywy!
_________________ zapraszam na swojego bloga, gdzie prezentuję wymysły mojej wyobraźni 
http://qrkoko.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
Poohata
|
Temat postu: Re: Tobatka i jej wytwory filcowe :) Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 6:05 pm |
|
Dołączenie: Czw Lut 12, 2009 12:26 pm Posty: 758
|
|
| Góra |
|
 |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], Yahoo [Bot] oraz 3 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|