|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
rozella
|
Temat postu: Pasja oliku Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 11:40 am |
|
Dołączenie: Pią Sty 05, 2007 5:29 pm Posty: 5142 Miejscowość: Poznań
|
Czy ja dobrze widzę ? czy to omam wzrokowy? u dołu poduszki jest chyba napis i data zawarcia małżeństwa ? Podusia wiadomo, że śliczna  w szczegolności wypukły wzór sercowy. Już widzę jak obdarowany się cieszył z takiego podarunku 
_________________ " Doskonałość jest miarą nieba, dążenie do doskonałości - miarą człowieka...." Sokrates
|
|
| Góra |
|
 |
|
kalina
|
Temat postu: Pasja oliku Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 7:02 pm |
|
 |
| Początkująca Craftlady ;) |
 |
 |
Dołączenie: Wto Mar 25, 2008 6:00 pm Posty: 86 Miejscowość: Kraków
|
oliku. ekstrasowa jest poducha dla nauczycielki. tym jestem zauroczona. a podziwiam cierpliwość i dokładność ( bo ja do paczłorków to nie mam sił - choćbym chciała!  )
_________________ http://zielonaszpilka.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
Gosiaw
|
Temat postu: Pasja oliku Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 8:05 pm |
|
Dołączenie: Pon Lip 07, 2008 8:15 pm Posty: 526 Miejscowość: Opole Medale: 1
|
|
oliku uwielbiam Twoje prace. Kołdra z "brzuchem" jest cudna! Stara technika i nowoczesny wzór, rewelacja. A biała poducha? Coś dla mnie, fakturka=pikowanie to uwielbiam.
_________________ Gosiaw
moje prace: ceramika , torebki
mój nowy blog
|
|
| Góra |
|
 |
|
ewetka
|
Temat postu: Pasja oliku Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 9:17 pm |
|
 |
 |
Dołączenie: Wto Wrz 01, 2009 11:11 am Posty: 205 Miejscowość: Wrocław
|
Obejrzałam wszystkie prezentowane tu prace, oglądanie takich śliczności wciąga  Podziwiam wzory, a przede wszystkim pracowitość. Poduchy są cudne, najbardziej przypadły mi do gustu te ze zwierzakami i ptakami. Nawet sobie nie wyobrażam ile pracy trzeba włożyć żeby uszyć takie rzeczy. Duże uznanie  i życzę powodzenia w tworzeniu 
_________________ http://ewetka.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
Frasia
|
Temat postu: Pasja oliku Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 4:43 am |
|
 |
| Prawdziwa Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Wto Lip 07, 2009 5:44 pm Posty: 386
|
Poducha z sercami jest prześliczna.... Podziwiam zwłaszcza misterne pikowania. W ogóle jestem zauroczona wszystkimi Twoimi pracami  .
|
|
| Góra |
|
 |
|
oliku
|
Temat postu: Pasja oliku Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 9:36 am |
|
 |
 |
Dołączenie: Sob Sie 30, 2008 6:13 pm Posty: 560 Miejscowość: Czeski Cieszyn Medale: 5
|
rozella, kalina, Gosiaw, ewetka, Frasia - bardzo wam wszystkim dziękuję takie słowa uznania mobilizują i dopingują rozella - rzeczywiście - na dole są imiona nowożeńców i data ślubu, nie chciałam, żeby za bardzo biła w oczy dlatego jest białą nitką
|
|
| Góra |
|
 |
|
Maryla.W
|
Temat postu: Pasja oliku Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 10:31 am |
|
 |
 |
 |
Dołączenie: Pon Wrz 03, 2007 12:12 pm Posty: 246
|
Oliku, twoje prace sa cudne,przy tej ostatniej podusi nieźle się nadziubdziałaś, warto było, bo efekt piorunujący. Ale ta przestrzenna kołderka naj...naj...Piękna i niesamowita.Przyglądałam się,ale nadal nie bardzo wiem jak to uszyłaś.I kolorostyka zastosowana przez ciebie nawet bardziej mi się podoba jak wzór. 
_________________ Maryla.W
http://craftbymaryla.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
Rae
|
Temat postu: Pasja oliku Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 10:50 am |
|
 |
 |
Dołączenie: Nie Wrz 28, 2008 2:58 pm Posty: 182 Medale: 1
|
Przejrzałam cały wątek... i normalnie brak mi słów, a to się jakoś bardzo często nie zdarza  Nie jestem w stanie napisać co mi się najbardziej podoba, bo co strona to inne cuda.
|
 |
|
dodzia
|
Temat postu: Pasja oliku Wysłany: Sob Wrz 26, 2009 2:18 pm |
|
Dołączenie: Wto Kwi 08, 2008 9:51 am Posty: 2608 Miejscowość: Tczew
|
|
na tej podusi małe szkraby powinny nieść za młodymi obrączki, a potem za szybę ją, coby się nie zniszczyła , a jeno była ciągle podziwiana....
_________________ II tura Wędrujących Albumów Utitin-1, dodzia-2, mikaz-3, Toke-4, ggagatka-5, mely-6, krufka-7, kiga-8
|
|
| Góra |
|
 |
|
oliku
|
Temat postu: Pasja oliku Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 4:32 pm |
|
 |
 |
Dołączenie: Sob Sie 30, 2008 6:13 pm Posty: 560 Miejscowość: Czeski Cieszyn Medale: 5
|
Rae - dziękuję z całego serca  a u patchworka już tak jest - mnóstwo kolorów, wzorów, stylów i technik chyba do końca życia nie uda mi się spróbować wszystkiego dodzia -  ,dla małych szkrabów a tym samym na obrączki poduszka jest za duża 40x40 cm a co do szyby... piękne rzeczy lubię nie tylko podziwiać, ale i używać
|
|
| Góra |
|
 |
|
MKatarynka
|
Temat postu: Re: Pasja oliku Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 8:22 pm |
|
Dołączenie: Sob Wrz 20, 2008 10:25 pm Posty: 462 Miejscowość: Kraków Medale: 3
|
O matulu!  Czołem biję o ziemię! Normalnie ten żółw niesamowity jest. Zajrzałam na tę stronkę ale ona w niecywilizowanym języku i nie chce mi się rozczytywac tych bukw. Fotki mało wyjaśniają. Ale co by nie rzec, jest to najwyższa szkoła jazdy. Szacun wielki!!!!
_________________ zapraszam do mojego bloga: http://mkatarynka-wmiedzyczasie.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
Oiran
|
Temat postu: Pasja oliku Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 9:06 am |
|
Dołączenie: Wto Maj 27, 2008 7:16 am Posty: 476 Miejscowość: Warszawa
|
|
Mnie przypadły do gustu poduchy z gwiazdkami, ale reszta też piękna i bardzo czasochłonna na pewno. Brzuchata kołdra powala ilością włożonej w nią pracy..

My Gardens of Wisteria...
|
|
| Góra |
|
 |
|
Nefele
|
Temat postu: Pasja oliku Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 2:01 pm |
|
 |
 |
Dołączenie: Wto Maj 05, 2009 5:26 pm Posty: 117 Miejscowość: Starachowice/Wrocław Medale: 1
|
Jejku cuda tworzysz! Nawet nie potrafię powiedzieć co mi sie najbardziej podobało  . Ale chyba i tak najbardziej podziwiam Cię za cierpliwość  .
|
|
| Góra |
|
 |
|
jantar
|
Temat postu: Pasja oliku Wysłany: Czw Paź 01, 2009 4:37 pm |
|
 |
| Uzależniona Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Czw Kwi 10, 2008 7:45 pm Posty: 1827
|
|
Oliku, biała poduszka dla nowożeńców to bardzo piękny upominek. Zawsze będzie sentymentalnym wspomnieniem tego pięknego dnia.
_________________ http://www.swiatewy.fora.pl
|
|
| Góra |
|
 |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|