|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
dodzia
|
Temat postu: frywolitki by alveaenerle Wysłany: Pon Sty 18, 2010 8:49 pm |
|
Dołączenie: Wto Kwi 08, 2008 9:51 am Posty: 2608 Miejscowość: Tczew
|
_________________ II tura Wędrujących Albumów Utitin-1, dodzia-2, mikaz-3, Toke-4, ggagatka-5, mely-6, krufka-7, kiga-8
|
|
| Góra |
|
 |
|
alveaenerle
|
Temat postu: frywolitki by alveaenerle Wysłany: Wto Sty 19, 2010 1:19 pm |
|
Dołączenie: Czw Lip 17, 2008 1:37 pm Posty: 988 Miejscowość: Kalisz Medale: 1
|
Kobietki kochane, dziękuję za tyle ciepłych słów w kierunku mojego drzewka  Dodam, że dalej stoi ubrane, bo wprowadza cudowną atmosferę, której jakoś nie mogę się wyrzec... A tymczasem wrzut zwiastujący zakończenie rozbratu z kolorami - nie umiem długo bez nich wytrzymać  Kolczyki wymiankowe dla Pillow - a w zasadzie dla jej mamy i siostry, mam nadzieję, że były udanymi prezentami. Robione zaraz po gwiazdkach, więc kolory w nich nieposkromione. Dostałam za nie cudne kwiatowe brochy i kolczyki:  I równie wymiankowa bransoletka dla Uny - robiona jako komplet do biżuterii, którą dostała od Tobatki. Piękna zielona bransoleta z irysami stała się dzięki niej moją własnością.  Faberge (eksperyment w srebrze):  Siódma pieczęć (bardzo jestem zadowolona z efektu - jednocześnie elegancki i minimalistyczny):  Okruchy tęczy:  Słodki oddech wiosny (całkiem na przekór temu, co za oknem  ):  Chromoterapia (potrzebna ze względu na to, co za oknem...):  ps.: Niedługo kończę dwie nowe kolekcje. Kolejny wrzut zapowiada się obfity... 
_________________ http://alveaenerle.blox.pl
|
|
| Góra |
|
 |
|
Jóśka
|
Temat postu: frywolitki by alveaenerle Wysłany: Wto Sty 19, 2010 1:39 pm |
|
Dołączenie: Śro Cze 24, 2009 7:21 pm Posty: 618 Miejscowość: Łódź
|
|
doczekać się nie mogę!!!!!!!!!! bardzo lubię Twoje prace
_________________ always look on the bright side of life...
|
|
| Góra |
|
 |
|
maminka
|
Temat postu: Re: frywolitki by alveaenerle Wysłany: Wto Sty 19, 2010 2:52 pm |
|
 |
| Nie pisząca lady ;) |
 |
Dołączenie: Pon Sty 11, 2010 10:09 am Posty: 2
|
|
Droga Alveaenerle Twoje dzieła sa piękne, nie można się oprzeć ich urokowi. Ja jestem nowa na forum, zainteresowałam się frywolitkami i przez nie tu trafiłam i przerabiam właśnie Twoją szkółkę. Jest SUPER! Wszystko pięknie wyjaśnione i opisane! Serdeczne dzięki za nią!
|
|
| Góra |
|
 |
|
friendzel
|
Temat postu: Re: frywolitki by alveaenerle Wysłany: Wto Sty 19, 2010 3:15 pm |
|
Dołączenie: Czw Sty 14, 2010 6:59 am Posty: 361
|
jestem pełna podziwu i chyba tez zaraz zajrzę do szkółki  :) ale zanim to uczynię  :) PODZIW KOBIETO, pełen podziw - super kolory i precyzja!
_________________ moja rękodzielnia www.annakowal.blogspot.com
|
|
| Góra |
|
 |
|
nela
|
Temat postu: Re: frywolitki by alveaenerle Wysłany: Wto Sty 19, 2010 8:13 pm |
|
Dołączenie: Pią Paź 31, 2008 3:55 pm Posty: 337 Miejscowość: Czeski Cieszyn
|
Jak zwykle niesamowite prace, wzdycham zwłaszcza do bransoletki... 
|
|
| Góra |
|
 |
|
jantar
|
Temat postu: frywolitki by alveaenerle Wysłany: Wto Sty 19, 2010 8:45 pm |
|
 |
| Uzależniona Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Czw Kwi 10, 2008 7:45 pm Posty: 1827
|
|
| Góra |
|
 |
|
Revi
|
Temat postu: frywolitki by alveaenerle Wysłany: Śro Sty 20, 2010 6:33 am |
|
Dołączenie: Czw Kwi 17, 2008 12:18 pm Posty: 975 Miejscowość: Trzemeszno/Poznań Medale: 1
|
Wspaniałości. Ta czarna bransoletka zwala z nóg po prostu. 
_________________ "Z każdym nowym dniem zaprzyjaźnij się, spróbuj widzieć świat pozytywnie!"
Odwiedź mnie na: http://szufladaroznosci.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
TuKara
|
Temat postu: frywolitki by alveaenerle Wysłany: Śro Sty 20, 2010 8:28 am |
|
Dołączenie: Czw Paź 02, 2008 10:13 pm Posty: 1175 Miejscowość: Tunezja Medale: 2
|
|
| Góra |
|
 |
|
moniqurd
|
Temat postu: frywolitki by alveaenerle Wysłany: Śro Sty 20, 2010 10:20 am |
|
 |
| Prawdziwa Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Czw Paź 29, 2009 7:38 pm Posty: 401 Miejscowość: Chełm
|
jak tak oglądam Twoje cudne prace to nabieram coraz większej ochoty na naukę frywolitki...chyba zainwestuję w czółenko i odszukam Twoją szkółkę ,żeby się naumieć  takie cudności robić...
|
|
| Góra |
|
 |
|
Tobatka
|
Temat postu: frywolitki by alveaenerle Wysłany: Śro Sty 20, 2010 7:57 pm |
|
Dołączenie: Pią Sty 26, 2007 12:55 pm Posty: 2520 Miejscowość: Tobatkowo :)
|
O rany, jaka piękna ta bransoleta, jak ślicznie sie komponuje z resztą kompletu! Pasujemy do siebie, kochana!  Reszta też bardzo udana i wypracowana i dokładnie zrobiona, a do tego zdjęcia! Jak zawsze zresztą 
_________________ Mój albumik z pracami wszelakimi - frywolitka, szydełko, decoupage, filcowanie, biżuteria, pergamano, witraż.... a to nie koniec  Posadziłam drzewo - pomóż mu urosnąć, kliknij w link:)
|
|
| Góra |
|
 |
|
alveaenerle
|
Temat postu: frywolitki by alveaenerle Wysłany: Pon Lut 08, 2010 5:00 pm |
|
Dołączenie: Czw Lip 17, 2008 1:37 pm Posty: 988 Miejscowość: Kalisz Medale: 1
|
Dziewczynki, kłaniam się w pas za tak miłe słowa Startujemy z nowościami - na początek nowe prace w znanej już, indyjskiej, stylistyce. Mimo tego, że strasznie są pracochłonne, to bardzo dużo radości sprawia mi komponowanie każdej pary... strumienie grają na zielono:  karminowe wirowanie:  oliwkowy spokój:  cappuccino orzechowe:  motylich skrzydeł śpiew:  cyganka prawdę ci powie:  słońcem opętani:  bakłażany zamyślone:  tango:  kalejdoskop: 
_________________ http://alveaenerle.blox.pl
|
|
| Góra |
|
 |
|
manhamana
|
Temat postu: frywolitki by alveaenerle Wysłany: Pon Lut 08, 2010 6:47 pm |
|
 |
 |
Dołączenie: Pią Lip 31, 2009 1:08 pm Posty: 543
|
|
| Góra |
|
 |
|
moniqurd
|
Temat postu: frywolitki by alveaenerle Wysłany: Pon Lut 08, 2010 6:58 pm |
|
 |
 |
Dołączenie: Czw Paź 29, 2009 7:38 pm Posty: 401 Miejscowość: Chełm
|
|
jak zawsze z wielką przyjemnością ( a jeszcze większą zazdrością ) oglądam Twoje kolczyki ...a ich nazwy i kolory przenoszą nas w zaczarowany świat magii...
|
|
| Góra |
|
 |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|