|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
jantar
|
Temat postu: Klusiowe początki...butelki Wysłany: Wto Lut 24, 2009 3:08 pm |
|
 |
| Uzależniona Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Czw Kwi 10, 2008 10:45 pm Posty: 1827
|
|
Lawendowe motywy zarówno na deseczce jak i na wieszaku prezentują się świetnie. Bardzo podoba mi się farba w kolorze lawendy "wyłażąca" spod przecierki. Tak w ogóle to obydwa lawendowe przedmioty w stylu vintage są świetne. Motyw z koalami bardzo oryginalny i do tej pory niespotykany. Spękania faktycznie przypominają popękane szkliwo na ceramice.
_________________ http://www.swiatewy.fora.pl
|
|
| Góra |
|
 |
|
cyrylla
|
Temat postu: Re: Klusiowe początki...butelki Wysłany: Śro Lut 25, 2009 1:38 am |
|
 |
| Początkująca Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Śro Lut 04, 2009 12:46 am Posty: 96 Miejscowość: Kraków
|
|
| Góra |
|
 |
|
nitka
|
Temat postu: Re: Klusiowe początki...butelki Wysłany: Śro Kwi 29, 2009 12:31 pm |
|
 |
| Prawdziwa Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Pią Cze 27, 2008 12:10 pm Posty: 510 Miejscowość: Wrocław Medale: 1
|
|
Prace przepiękne, śiwtnie podobierane motywy, kolory i te spękania...
A gdzie jest drugi Śląsk?
|
|
| Góra |
|
 |
|
Klusia
|
Temat postu: Re: Klusiowe początki...butelki Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 12:09 am |
|
 |
 |
 |
Dołączenie: Wto Mar 18, 2008 12:15 pm Posty: 156 Miejscowość: Gdzieś na Śląsku
|
nitka napisał(a): A gdzie jest drugi Śląsk? No my obie jesteśmy z Dolnego Śląska, a Spinka miała na myśli Górny Śląsk 
_________________ Pozdrawiam, Ewa.
"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu." Mały Książe
|
|
| Góra |
|
 |
|
Klusia
|
Temat postu: Re: Klusiowe co nieco .... Wysłany: Wto Cze 16, 2009 12:45 am |
|
 |
 |
 |
Dołączenie: Wto Mar 18, 2008 12:15 pm Posty: 156 Miejscowość: Gdzieś na Śląsku
|
Dziękuję Hafija, mnie też się podoba 
_________________ Pozdrawiam, Ewa.
"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu." Mały Książe
|
|
| Góra |
|
 |
|
kiga
|
Temat postu: Klusiowe co nieco .... Wysłany: Sob Lip 04, 2009 12:12 pm |
|
Dołączenie: Nie Wrz 30, 2007 9:09 am Posty: 2674 Miejscowość: Waw-ka:) Medale: 1
|
szczerze - nie przepadam za motywem lawendy ... ale dziś po raz pierwszy zobaczyłam, że może mi się on podobać - tym bardziej mi się podoba 
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
i mądrość, by umieć je rozróżnić...
http://kigabet.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|