|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
dodzia
|
Temat postu: moimi rączkami Wysłany: Pią Cze 26, 2009 12:29 am |
|
Dołączenie: Wto Kwi 08, 2008 9:51 am Posty: 2487 Miejscowość: Tczew
|
Ty moje komentarze , a ja Twoje prace ....uwielbiam lawendę ....też trochę się nią bawiłam ...jest wdzięczna i efektowna....tacka...uch....przekraśna...fajnie łączysz cracle i jednolite tło....a i widzę nowe motywy ....serwetka czy papier w skrzynce herbacianej?.... 
_________________ II tura Wędrujących Albumów Utitin-1, dodzia-2, mikaz-3, Toke-4, ggagatka-5, mely-6, krufka-7, kiga-8
|
|
| Góra |
|
 |
|
TuKara
|
Temat postu: moimi rączkami Wysłany: Pią Cze 26, 2009 7:36 am |
|
Dołączenie: Czw Paź 02, 2008 10:13 pm Posty: 1121 Miejscowość: Tunezja Medale: 2
|
Tylko podziwiac i ......poklony niskie skladac 
|
|
| Góra |
|
 |
|
Gagu
|
Temat postu: moimi rączkami Wysłany: Pią Cze 26, 2009 8:58 am |
|
Dołączenie: Sob Paź 14, 2006 4:50 pm Posty: 3675 Miejscowość: Warszawa Medale: 1
|
|
prace są śliczne, takie jak lubię - czyściutkie nieprzeładowane, idealnie skomponowane!!!! czy to tu jest Sotille Stamperii?
| Góra |
|
 |
|
Maryla.W
|
Temat postu: moimi rączkami Wysłany: Pią Cze 26, 2009 12:40 pm |
|
 |
| Początkująca Craftlady ;) |
 |
 |
Dołączenie: Pon Wrz 03, 2007 12:12 pm Posty: 240
|
O rany kolejne piękności, piękna kompozycja tak jak napisała Gagu, nie przeładowane,idealne,śliczne. Tacka jest super,jejku.... jak ty to ładnie robisz Aga. 
_________________ Maryla.W
http://craftbymaryla.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
malam
|
Temat postu: Re: moimi rączkami Wysłany: Sob Cze 27, 2009 11:16 am |
|
Dołączenie: Pon Sty 19, 2009 5:57 pm Posty: 353
|
Wiesz co mnie zadziwia? Estetyka... Wszystko jest po prostu dopieszczone  Ile razu zaglądam w Twój wątek, tyle razy podziwiam tą dokładność i dbałość o szczegóły.
_________________ malam
www.alinaslusarczyk.com
|
|
| Góra |
|
 |
|
Izabela
|
Temat postu: moimi rączkami Wysłany: Wto Cze 30, 2009 6:31 pm |
|
 |
 |
 |
Dołączenie: Pią Lip 06, 2007 11:36 am Posty: 206
|
Cudne prace! Moja ulubiona to taca, ale pudełko na herbatę też mnie zachwyca. Śliczne małe i dopracowane detale w środku - podziwiam. 
_________________ http://belastitches.blogspot.com/ Mówcie mi Iza.
|
|
| Góra |
|
 |
|
jantar
|
Temat postu: moimi rączkami Wysłany: Śro Lip 01, 2009 6:09 am |
|
 |
| Uzależniona Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Czw Kwi 10, 2008 7:45 pm Posty: 1804
|
|
Twoje prace są takie ... czyste i lekkie. Pudełko na herbatę mnie zachwyciło. Lubię motyw staroangielskich róż więc i ostatnie prace podobają mi się.
_________________ http://www.swiatewy.fora.pl
|
|
| Góra |
|
 |
|
AnnaB.
|
Temat postu: moimi rączkami Wysłany: Śro Lip 01, 2009 7:44 am |
|
 |
 |
Dołączenie: Sob Mar 21, 2009 8:02 am Posty: 176 Miejscowość: Gdańsk
|
|
Subtelny urok lawendy ponad wszystko, a do tego dystyngowany szyk róż i prostota "wiejskiego" słonecznika. Ach, gdybym ja tak umiała...
|
|
| Góra |
|
 |
|
TuKara
|
Temat postu: moimi rączkami Wysłany: Śro Lip 01, 2009 7:56 am |
|
Dołączenie: Czw Paź 02, 2008 10:13 pm Posty: 1121 Miejscowość: Tunezja Medale: 2
|
my cornerCytuj: Tym razem królują róże .....a ty raze z nimi.Sama slodycz,wdziek,prostota,elegancja......piekne!!
|
|
| Góra |
|
 |
|
Maryla.W
|
Temat postu: Re: moimi rączkami Wysłany: Pią Lip 03, 2009 7:43 am |
|
 |
 |
 |
Dołączenie: Pon Wrz 03, 2007 12:12 pm Posty: 240
|
Hafija napisał(a): Delikatne, subtelne, romantyczne, cudowne...  my corner,naprawdę jak napisała hafija,cudowne.... Twoje prace są coraz lepsze,bardziej wysmakowane......
_________________ Maryla.W
http://craftbymaryla.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|