. W roli głównej oczywiście ceramika i filc.

Forum Rękodzieło, decoupage, szydełkiem, filcowanie, na drutach, craft, sutasz, biżuteria, ręcznie, DIY, tutorial, reklama
Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, rozella

(jak ja Ci zazdroszczę tego tworzenia w glinie,szkliwienia,wypalania i tych niespodzianek,jak wyjdzie,co będzie
) A wazony... hmmm,od kilku dni im sie przyglądam i są straszne,niebrzydkie tylko straszne,żeby to było jasne
wzbudzają emocje,jak się na nie patrzy,taki niepokój,maja to coś co przyciąga uwagę,nie wiem jak to nazwać...jakąś tajemnicę,w ogóle glina jest dla mnie takim materiałem,z takiego nic takie cuda.Te wazony wymykają sie jak dla mnie wszelkim zasadom,są naprawdę fajne,ale ja musiałabym je najpierw u siebie "oswoić",napatrzec się,uspokoić...takie niepokorne twory najbardziej lubię oglądać w galerii,w domu chyba ciągle bym o nich myślała...się napisałam,nie wiem czy do końca udało mi się oddać to co chciałam,ale powiem jeszcze raz jasno i wyraźnie-lubie i podoba mi sie Twoje tworzenie,jest takie inne,,i kolory i formy i to zestawianie z filcem,podziwiam,a że wzbudzasz emocje i rozmaite skojarzenia to chyba dobrze 

I tak jest dość cierpliwy jak wprowadzam do domu kolejną technikę 

A najlepiej obydwa 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości