|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
manhamana
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: 23 Listopad 2009, 19:02 |
|
 |
| Prawdziwa Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: 31 Lipiec 2009, 14:08 Posty: 432
|
|
obłędne, piekne to boa a jak się ma żakiecik? pozostał biały?
Ostatnio edytowany przez manhamana, 23 Listopad 2009, 19:05, edytowano w sumie 1 raz
|
|
| Góra |
|
 |
|
sponsor
|
|
 |
| Początkująca Craftlady ;) |
 |
|
Dołączenie: 07 Lis 2006 19:22 Posty: 100 Miejscowość: Warszawa
|
|
| < |
|
 |
|
moniqurd
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: 23 Listopad 2009, 19:04 |
|
 |
 |
Dołączenie: 29 Październik 2009, 20:38 Posty: 166 Miejscowość: Chełm
|
|
boa lepsze niż z piór,nie miałam pojęcia , że takie rzeczy można zrobić z wełny ...
|
|
| Góra |
|
 |
|
rozella
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: 23 Listopad 2009, 19:05 |
|
Dołączenie: 5 Styczeń 2007, 18:29 Posty: 4575 Miejscowość: Poznań
|
To filcowe boa rzucone gdzies w pokoju mogłoby stanowić element wystroju. Powiem więcej, ono samo by wystarczyło w pokoju. Killarney ... rewelacja i tyle 
_________________ To, kim jesteś jest nieskończenie ważniejsze od tego, co posiadasz ....... Stefan Wyszyński
|
|
| Góra |
|
 |
|
GalaFilc
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: 23 Listopad 2009, 19:33 |
|
Dołączenie: 6 Sierpień 2007, 14:56 Posty: 881 Miejscowość: Kołobrzeg
|
|
| Góra |
|
 |
|
Revi
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: 23 Listopad 2009, 19:44 |
|
Dołączenie: 17 Kwiecień 2008, 13:18 Posty: 759 Miejscowość: Trzemeszno/Poznań
|
|
Świetne boa. Gratulacje. Naprawdę wspaniałe.
_________________ "Z każdym nowym dniem zaprzyjaźnij się, spróbuj widzieć świat pozytywnie!"
Odwiedź mnie na: http://szufladaroznosci.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
mfcr
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: 23 Listopad 2009, 20:26 |
|
Dołączenie: 16 Wrzesień 2008, 21:31 Posty: 1006 Miejscowość: 3miasto
|
|
| Góra |
|
 |
|
Tobatka
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: 23 Listopad 2009, 20:46 |
|
Dołączenie: 26 Styczeń 2007, 13:55 Posty: 1232 Miejscowość: Tobatkowo :)
|
O rany, jakie cudne boa!! Prześliczne!!!! Żakiecik wykańczaj i pokazuj! 
_________________ Mój albumik z pracami wszelakimi - frywolitka, szydełko, decoupage, filcowanie, biżuteria, pergamano, witraż.... a to nie koniec 
|
|
| Góra |
|
 |
|
KILLARNEY1
|
Temat postu: Re: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: 23 Listopad 2009, 20:50 |
|
 |
 |
Dołączenie: 26 Listopad 2006, 19:31 Posty: 154
|
|
dziewczyny dzieki za pochwaly - milo mi bardzo - az sie chce pracowac, szalik nie farbowany bo klientka chce taki naturalny.. polecam sprzedaz na etsy - moja ostatnia klientka tak polubila te szale boa ze zamowila az 4 na raz! bylam w szoku:) tak jej sie spodobaly ze chce je promowac w stanach - szczeka mi opadla... zobaczymy co bedzie - kciuki trzymajcie plsss
_________________ www.flickr.com/feltfieltrofilc
|
|
| Góra |
|
 |
|
manhamana
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: 23 Listopad 2009, 20:55 |
|
 |
 |
|
OCZYWIŚCIE ja trzymam obłedne czy moge mieć niesmiała prosbe o podpowiedz jak sie do tego (booszala) zabrac i czy jest mozliwe zrobienie go majac do dyspozycji folie babelkowa i igły? z "dziurawymi" szalami sie poddałam filcowanie rzeczy wielkopowierzchniowych nie na moje nerwy 
|
|
| Góra |
|
 |
|
KILLARNEY1
|
Temat postu: Re: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: 23 Listopad 2009, 21:10 |
|
 |
 |
|
powiem tak szal jest filcowany na mokro - reszta tajemnica handlowa trzymam sie jej mocno bo te szale to podstawa mojego small business:)
|
|
| Góra |
|
 |
|
manhamana
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: 24 Listopad 2009, 05:08 |
|
 |
 |
|
ech pewno, fajnie wygladaja, tajemnic handlowych wykradac nie chce ot ciekawosc 
|
|
| Góra |
|
 |
|
KILLARNEY1
|
Temat postu: Re: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: 24 Listopad 2009, 09:02 |
|
 |
 |
|
|
| Góra |
|
 |
|
manhamana
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: 24 Listopad 2009, 09:39 |
|
 |
 |
|
spoko chroń sie myslałam sobie cus podobne ale do broszki takie wąsiska wmontować bo jakoś tak szalik to nie na moje nerwy i wole korale a broche giganta popełniłam i cholercia podgryza jak ja do golfu przypinam a twarzy siega 
|
|
| Góra |
|
 |
|
KILLARNEY1
|
Temat postu: Re: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: 24 Listopad 2009, 14:40 |
|
 |
 |
|
|
kochana ale broszka wasiska jest prosta do zrobienia zrob prefelt zrob say 23 dredy konce dredow zostaw nie filcowane naklej je na twoj prefelt przyfilcuj presto alternatiely zrob delikatne dziury w prefelt wluz te dready (zakryte) wywin te nie uflicowane konce z tylu ... i presto
|
|
| Góra |
|
 |
|
manhamana
|
Temat postu: Glownie needle Felting (Igielkowanie) Wysłany: 24 Listopad 2009, 18:21 |
|
 |
 |
|
o fajnie pokombinuje, mam taka fajna czesanke szary melanz i nie wiem czy przy nastepnej wizycie w sklepie ja trafie wiec tego co mam oszczedzam dosłownie nie ma mozliwosci zmarnowania ani kłaczka. Normalnie na okragło nosze komplet szaro czerwony (ten sezon mam w szarosciach) na dodatek dzis upolowałam na szmatach cudo recznie robiony sweterek oczywiscie szaro czerwony  i do niego broche sobie popełnie a że ma dekolcik taki dziwny (bo ja albo golf po nos albo wielgachny dekolt a to tak w połowie i na coś załozyc trzeba to akurat taka broszka "dłuższa" mocowana na dwa zapięcia sie przyda  i ten dekolcik sie wypełni dzieki za wskazówki  każda sie przyda a mi pomysły rodza sie w zastraszającym tempie a czasem braki w technice wyłażą. za to kulki perfekt opanowałam ale to zasługa mojego zawodu 
Ostatnio edytowany przez manhamana, 24 Listopad 2009, 20:15, edytowano w sumie 1 raz
|
|
| Góra |
|
 |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|

|
|