|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Tobatka
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe - GALERIA Wysłany: Sob Lut 13, 2010 7:36 pm |
|
Dołączenie: Pią Sty 26, 2007 3:55 pm Posty: 2618 Miejscowość: Tobatkowo :)
|
O, miodzio! Fantastyczne wyzwanie!  I jak pięknie wykonane 
_________________ Mój albumik z pracami wszelakimi - frywolitka, szydełko, decoupage, filcowanie, biżuteria, pergamano, witraż.... a to nie koniec  Posadziłam drzewo - pomóż mu urosnąć, kliknij w link:)
|
|
| Góra |
|
 |
|
nitka
|
Temat postu: Re: Wyzwanie robótkowe - GALERIA Wysłany: Sob Lut 13, 2010 10:33 pm |
|
 |
| Prawdziwa Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Pią Cze 27, 2008 12:10 pm Posty: 510 Miejscowość: Wrocław Medale: 1
|
|
Cudownie ogląda się takie rzeczy ! Brawo do wyzywającej i wyzwanej - czapki z głów !
|
|
| Góra |
|
 |
|
Kurczak
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe - GALERIA Wysłany: Sob Lut 13, 2010 10:55 pm |
|
Dołączenie: Wto Mar 17, 2009 11:26 pm Posty: 327 Miejscowość: Przylesie (Brzeg)
|
bardzo się cieszę, że się podoba  mój brat dalej się upiera, że tam nie ma kotka  Planuję to jeszcze oszlifować po bokach i z tyłu pomalować. Tylko muszę znaleźć czas...
_________________ zapraszam na swojego bloga, gdzie prezentuję wymysły mojej wyobraźni 
http://qrkoko.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
kiga
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe - GALERIA Wysłany: Nie Lut 14, 2010 12:27 am |
|
Dołączenie: Nie Wrz 30, 2007 9:09 am Posty: 2674 Miejscowość: Waw-ka:) Medale: 1
|
ja tam widzę kota ... pięknie ci to wyszło !!! 
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
i mądrość, by umieć je rozróżnić...
http://kigabet.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
jagusia
|
Temat postu: Re: Wyzwanie robótkowe - GALERIA Wysłany: Nie Lut 14, 2010 1:00 pm |
|
Dołączenie: Wto Maj 19, 2009 10:12 pm Posty: 707 Miejscowość: Warszawa
|
Śliczny kotek  widać go dobrze, chociaż jest w dwóch kawałkach Bardzo ciekawe wyzwanie, fajna technika, świetnie sobie z nim poradziłaś. Gratuluję !
_________________ jagusia

http://bjaga.blogspot.com/
szczęśliwym się nie jest, sczęśliwym się bywa
|
|
| Góra |
|
 |
|
lid
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe - GALERIA Wysłany: Pon Lut 15, 2010 12:54 pm |
|
Dołączenie: Śro Wrz 24, 2008 9:57 am Posty: 926 Miejscowość: Szczecin Medale: 1
|
pewnie, że jest to kot, ja go widzę świetnie dałaś sobie radę jeśli chcesz jeszcze robic, ten świecznik to mogę dosłac ci szkła i iinstrukcję jak to zrobic, zeby nic nie spłyneło Przetestowałam w stowarzyszeniu to w zeszłym roku, gdy robiłyśmy jajka mozaikowe i też wszystko zjeżdżało. Jeszcze raz brawo 
_________________ http://zaczarowany-swiat.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
Kurczak
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe - GALERIA Wysłany: Pon Lut 15, 2010 7:40 pm |
|
|
oczywiście! Byłabym w niebo wzięta! Chcesz coś w zamian? dziękuję za uznanie, raduje się moje maleńkie serduszko 
_________________ zapraszam na swojego bloga, gdzie prezentuję wymysły mojej wyobraźni 
|
|
| Góra |
|
 |
|
lid
|
Temat postu: Re: Wyzwanie robótkowe - GALERIA Wysłany: Pon Lut 15, 2010 9:06 pm |
|
Dołączenie: Śro Wrz 24, 2008 9:57 am Posty: 926 Miejscowość: Szczecin Medale: 1
|
|
| Góra |
|
 |
|
kiga
|
Temat postu: Re: Wyzwanie robótkowe - GALERIA Wysłany: Nie Mar 07, 2010 10:34 pm |
|
Dołączenie: Nie Wrz 30, 2007 9:09 am Posty: 2674 Miejscowość: Waw-ka:) Medale: 1
|
ot i moje wyzwanie - powiem szczerze zrealizowałam je tylko dlatego, że byłam u Sasilli postanowiłyśmy "ugryźć" owo filcowanie ...... siedząc tak i rozmawiając ... i co??? jesteśmy zdecydowanie na nie ... od Klaudynki otrzymałam czesankę /białą i błękitną/ oraz elementy potrzebne do zmontowania kolczyków + koraliki ...   zużyłam właściwie wszystko ...licząc razem z tzw "stratami"
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
i mądrość, by umieć je rozróżnić...
http://kigabet.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
Kurczak
|
Temat postu: Re: Wyzwanie robótkowe - GALERIA Wysłany: Nie Mar 07, 2010 11:26 pm |
|
|
|
bardzo ładnie wyszło ;D czekam, aż klaudynka pokaże jak poradziła sobie z moim wyzwaniem. Mam nadzieję, że nie było za trudne i że starczyło materiałów; )
|
|
| Góra |
|
 |
|
margola
|
Temat postu: Re: Wyzwanie robótkowe - GALERIA Wysłany: Pon Mar 08, 2010 3:54 am |
|
Dołączenie: Pią Sie 08, 2008 6:43 pm Posty: 559 Miejscowość: Łódź
|
szkoda, że jesteś na nie...bo bardzo ładny efekt wyzwania powstał 
_________________ "Nie potrzeba wcale świata zmieniać, kiedy z życia można tyle brać..."
|
|
| Góra |
|
 |
|
rozella
|
Temat postu: Re: Wyzwanie robótkowe - GALERIA Wysłany: Pon Mar 08, 2010 10:39 am |
|
Dołączenie: Pią Sty 05, 2007 8:29 pm Posty: 5231 Miejscowość: Poznań
|
|
Kiga świetnie sobie poradziłaś, no i mozna powiedziec, ze sprostałas wyzwaniu i za to podwojne gratulacje. Co do fascynacji filcowaniem, to łatwo zniechęcić sie do techniki, ktorej tak napradę ktoś nam porządnie nie pokaże. Dochodzenie w przypadku filcowania metoda prób i błędów, nie jest dobre. Lepiej poznac zasady, wowczas jest zabawa. No i w filcu trudno o szybki efekt.
_________________ " Doskonałość jest miarą nieba, dążenie do doskonałości - miarą człowieka...." Sokrates
|
|
| Góra |
|
 |
|
Tobatka
|
Temat postu: Re: Wyzwanie robótkowe - GALERIA Wysłany: Pon Mar 08, 2010 11:45 am |
|
Dołączenie: Pią Sty 26, 2007 3:55 pm Posty: 2618 Miejscowość: Tobatkowo :)
|
Kiga, poradziłaś sobie, a o to m.in. w wyzwaniu chodzi  Może kiedyś przekonasz się do filcu? Mnie to zajęło 5 lat niemal  I pokazała mi fachowo dziewczyna, która się na tym zna, prowadziła warsztaty.. Ale mnie nie zachwyciło.. A po kilku latach postanowiłam spróbować jeszcze raz i - choć teraz nie filcuję namiętnie - doceniam urok filcu i od czasu do czasu chętnie po niego sięgam sama z siebie 
_________________ Mój albumik z pracami wszelakimi - frywolitka, szydełko, decoupage, filcowanie, biżuteria, pergamano, witraż.... a to nie koniec  Posadziłam drzewo - pomóż mu urosnąć, kliknij w link:)
|
|
| Góra |
|
 |
|
Jóśka
|
Temat postu: Re: Wyzwanie robótkowe - GALERIA Wysłany: Pon Mar 08, 2010 11:43 pm |
|
Dołączenie: Śro Cze 24, 2009 10:21 pm Posty: 667 Miejscowość: Łódź
|
|
Kiga, w zupoełności Cię rozumiem.... a Twoje wyzwanie naprawdę wyszło bosko!
_________________ always look on the bright side of life...
|
|
| Góra |
|
 |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|