|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Poohata
|
Temat postu: Re: filcowości moje Wysłany: Sob Mar 13, 2010 3:13 pm |
|
Dołączenie: Czw Lut 12, 2009 9:26 am Posty: 723
|
|
| Góra |
|
 |
|
krolewna
|
Temat postu: Re: filcowości moje Wysłany: Wto Mar 16, 2010 9:06 am |
|
Dołączenie: Śro Lis 01, 2006 10:56 pm Posty: 1747 Miejscowość: frei stadt danzig
|
|
| Góra |
|
 |
|
krolewna
|
Temat postu: Re: filcowości moje Wysłany: Wto Mar 16, 2010 9:20 am |
|
Dołączenie: Śro Lis 01, 2006 10:56 pm Posty: 1747 Miejscowość: frei stadt danzig
|
|
no bo jest zimny, to taki błękitny turkus. ale i tak mi się z wiosną a nawet z latem kojarzy. tym bardziej w połączeniu z różem.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Tobatka
|
Temat postu: Re: filcowości moje Wysłany: Wto Mar 16, 2010 9:28 am |
|
Dołączenie: Pią Sty 26, 2007 12:55 pm Posty: 2520 Miejscowość: Tobatkowo :)
|
Oj, piękny i to nie dlatego, że w mojej ulubionej kolorystyce.. Bardzo fajny pomysł 
_________________ Mój albumik z pracami wszelakimi - frywolitka, szydełko, decoupage, filcowanie, biżuteria, pergamano, witraż.... a to nie koniec  Posadziłam drzewo - pomóż mu urosnąć, kliknij w link:)
|
|
| Góra |
|
 |
|
Revi
|
Temat postu: Re: filcowości moje Wysłany: Wto Mar 16, 2010 11:32 am |
|
Dołączenie: Czw Kwi 17, 2008 12:18 pm Posty: 975 Miejscowość: Trzemeszno/Poznań Medale: 1
|
|
Bardzo, ale to bardzo fajna opaska. Ślicznie wygląda, tak delikatnie i dziewczęco. Brawo Kasiu!
_________________ "Z każdym nowym dniem zaprzyjaźnij się, spróbuj widzieć świat pozytywnie!"
Odwiedź mnie na: http://szufladaroznosci.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
AnetaA
|
Temat postu: Re: filcowości moje Wysłany: Wto Mar 16, 2010 1:37 pm |
|
 |
| Uzależniona Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Śro Lut 17, 2010 10:06 pm Posty: 696
|
Śliczne turkusy,te kwiatusie wyglądają tak wdzięcznie,że po zobaczeniu tych wcześniejszych czerwonych moja córa też sobie takie zażyczyła na opasce ale ja będę mocować do plastikowej opaski ew. zamszowej,bo ten mój mały człowieczek zbyt ruchliwy jest żeby mu się taka wstążeczka łepetynki trzymała,więc też troszkę ściągnę Twój pomysł,ale na pewno nie wyjdzie tak ładnie jak Twoje kwiatki 
|
|
| Góra |
|
 |
|
dodzia
|
Temat postu: Re: filcowości moje Wysłany: Czw Mar 18, 2010 3:46 pm |
|
Dołączenie: Wto Kwi 08, 2008 9:51 am Posty: 2608 Miejscowość: Tczew
|
|
bursztynowo- niebiańskie piękności....obyś nigdy nie zmieniła się z pruskiego urzędnika w polskiego urzędasa, ( nie ujmując tym pomocnym i fachowym) bo wtedy przód będzie tyłem, a lewa prawą stroną.....pielęgnuj swoje pomysły ...ich efekty są efektowne
_________________ II tura Wędrujących Albumów Utitin-1, dodzia-2, mikaz-3, Toke-4, ggagatka-5, mely-6, krufka-7, kiga-8
|
|
| Góra |
|
 |
|
my corner
|
Temat postu: Re: filcowości moje Wysłany: Pią Mar 19, 2010 10:50 pm |
|
 |
| Prawdziwa Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Pią Sty 16, 2009 1:35 am Posty: 306 Miejscowość: Wa-wa
|
|
Piękno wykonania i form, pomysłowość i konsekwencja stylu. Zawsze po dłuższych nieobecnościach na forum z miłą chęcią tu zaglądam by nadrobić zaległości i nacieszyć oko. Prosimy o więcej ku uciesze mas.
|
 |
|
Poohata
|
Temat postu: Re: filcowości moje Wysłany: Nie Mar 21, 2010 10:14 am |
|
Dołączenie: Czw Lut 12, 2009 9:26 am Posty: 723
|
|
| Góra |
|
 |
|
krolewna
|
Temat postu: Re: filcowości moje Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 7:58 pm |
|
|
dawno mnie tu nie było... dziękuję bardzo za komentarze zamieszczone pod poprzednią pracą. Poohata, chwilę ponosiłam tą opaskę i problemów z przekręcaniem nie miałam, trzeba tylko odpowiednio mocno zawiązać. zresztą jak się opiera na uchu to też źle nie wygląda. a teraz coś w nawiązaniu do opaski. w międzyczasie powstało dużo prac, ale dziś chciałabym zaprezentować tą moją najulubieńszą ostatnio i najbardziej monumentalną wśród wszystkich przeze mnie wykonanych. pewna przemiła osóbka (która bywa też na tym forum) po zakupieniu turkusowej opaski, która ma być częścią kreacji ślubnej zażyczyła sobie do niej wdzianko. na zdjęciach jestem ja, a zrobiła je Karolina, czyli mfcr tak to wyszło...    
|
|
| Góra |
|
 |
|
klaudynka
|
Temat postu: Re: filcowości moje Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 8:14 pm |
|
Dołączenie: Czw Gru 04, 2008 6:40 pm Posty: 1029 Miejscowość: Ostróda / Olsztyn
|
|
| Góra |
|
 |
|
Revi
|
Temat postu: Re: filcowości moje Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 8:23 pm |
|
Dołączenie: Czw Kwi 17, 2008 12:18 pm Posty: 975 Miejscowość: Trzemeszno/Poznań Medale: 1
|
Kobieto, zawału przez Ciebie dostanę! To wdzianko jest tak cudowne, że powinnaś ostrzegać o nim, bo się można zapatrzeć i przestać oddychać  A tak na serio, to naprawdę wspaniała robota. Całość ślicznie się prezentuje!
_________________ "Z każdym nowym dniem zaprzyjaźnij się, spróbuj widzieć świat pozytywnie!"
Odwiedź mnie na: http://szufladaroznosci.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|