|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
rogalm1
|
Temat postu: Re: Frywolnie (czasem nieudolnie) frywolitki Weraph Wysłany: Czw Mar 11, 2010 1:44 pm |
|
 |
| Goszcząca lady ;) |
 |
Dołączenie: Pon Mar 01, 2010 3:07 pm Posty: 15 Miejscowość: Kraków
|
|
Absolutnie nie można powiedzieć, że jesteś początkującą artystką, wszystko co pokazałaś jest naprawdę przepiękne, starannie wykonane i dopieszczone. Gratuluję!
_________________ jak Wam się podobają frywolitki mojej córki?
|
|
| Góra |
|
 |
|
weraph
|
Temat postu: Re: Frywolnie (czasem nieudolnie) frywolitki Weraph Wysłany: Pon Mar 15, 2010 6:01 pm |
|
Dołączenie: Nie Lip 26, 2009 3:54 pm Posty: 384
|
manhamano, Encyko, rozello, maritio, friendzel, sasilko, Josko, Poohatko, Doti80, Tobatko, rogalm1 - ogromnie dziękuję za pełne motywacji komentarze:) Dzisiaj, po trudach mozołach, gdyż blisko 5 czy 7 razy rozpoczynałam tego kwiatuszka, skonczyłam. Było to wyzwanie nalada, mimo ze kwiatek całkiem prosty, tylko... wzór był po japońsku i trzeba w nim uzyc szydełkowego łancuszka. I głownie robi się go na "ogonie", wolnej nitce nigdy wykorzystywanej. Na szczęscie TOBATKA co cudowną kobieta czytającą "biegle" japoński jest, pomogła rozwikłac wzór i voila - oto kwiat. Nieznanego mi gatunku - moze ty wiesz co to - osoba ktora bedzie najblizej rozpoznania, dostanie mały gifcik! Zakwitł na zaszytej dziurce torebki.
_________________ http://koralikowaweraph.blogspot.com/
Ostatnio edytowany przez weraph, Pon Mar 15, 2010 6:17 pm, edytowano w sumie 1 raz
|
|
| Góra |
|
 |
|
rogalm1
|
Temat postu: Re: Frywolnie (czasem nieudolnie) frywolitki Weraph Wysłany: Pon Mar 15, 2010 6:04 pm |
|
 |
| Goszcząca lady ;) |
 |
Dołączenie: Pon Mar 01, 2010 3:07 pm Posty: 15 Miejscowość: Kraków
|
cudeńko! szkoda, że nie mogą się przyglądnąć szczegółom, bo nie mogę powiększyć zdjęcia 
_________________ jak Wam się podobają frywolitki mojej córki?
|
|
| Góra |
|
 |
|
Encyka
|
Temat postu: Re: Frywolnie (czasem nieudolnie) frywolitki Weraph Wysłany: Pon Mar 15, 2010 7:42 pm |
|
Dołączenie: Wto Mar 10, 2009 2:53 pm Posty: 408
|
|
Piękne, niesamowite, jak wszystko co robisz ;] To broszka? Bo widzę, że jakoś przytwierdzona do torebki?
_________________ "Dalej i dalej na paraboli czasu, wznoszę się aby za chwilę opaść na dno..."
|
|
| Góra |
|
 |
|
Tobatka
|
Temat postu: Re: Frywolnie (czasem nieudolnie) frywolitki Weraph Wysłany: Pon Mar 15, 2010 8:04 pm |
|
Dołączenie: Pią Sty 26, 2007 3:55 pm Posty: 2618 Miejscowość: Tobatkowo :)
|
Brawo, kochana, brawo wielkie!!! Podołałaś! A nie jest to tak naprawdę prosty kwiatek  Trzeba przy nim pokombinować. Choć jak już się rozgryzie, leci z górki  Piękny wyszedł!!!!!! Też sobie go zrobię,.. Kiedyś 
_________________ Mój albumik z pracami wszelakimi - frywolitka, szydełko, decoupage, filcowanie, biżuteria, pergamano, witraż.... a to nie koniec  Posadziłam drzewo - pomóż mu urosnąć, kliknij w link:)
|
|
| Góra |
|
 |
|
Revi
|
Temat postu: Re: Frywolnie (czasem nieudolnie) frywolitki Weraph Wysłany: Pon Mar 15, 2010 10:34 pm |
|
Dołączenie: Czw Kwi 17, 2008 3:18 pm Posty: 993 Miejscowość: Trzemeszno/Poznań Medale: 1
|
|
Kwiatek zaiste przepiękny. Troszeczkę, ale tylko troszeczkę kojarzy mi się z kwiatem wiśni? Nie wiem, nie umiem zgadnąć. Tak czy inaczej jest świetny. Podziwiam.
_________________ "Z każdym nowym dniem zaprzyjaźnij się, spróbuj widzieć świat pozytywnie!"
Odwiedź mnie na: http://szufladaroznosci.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
tuome
|
Temat postu: Re: Frywolnie (czasem nieudolnie) frywolitki Weraph Wysłany: Wto Mar 16, 2010 8:27 am |
|
 |
| Początkująca Craftlady ;) |
 |
 |
Dołączenie: Czw Sie 06, 2009 6:39 pm Posty: 184
|
cudenieczko 
|
|
| Góra |
|
 |
|
weraph
|
Temat postu: Re: Frywolnie (czasem nieudolnie) frywolitki Weraph Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 7:27 pm |
|
Dołączenie: Nie Lip 26, 2009 3:54 pm Posty: 384
|
rogalm1 Encyka Tobatka Revi tuome ogromnie dziekuję za doping! Encyko - to nie broszka, przyszyłam ją ot tak zeby maskowała dziurę;) Pragnę powiedziec ze własnie dzisiaj zuzyłam moje pierwsze 200 metrów szehurzątka. Ostatnimi czasy powstały kolczyki do bransoletki z pierwszego postu: Oraz z teoretyczną pomoca guru mego frywolnego Tobatki wydziubałam wisior-naszyjnik co za serwetkę mogłby chyba równie dobrze służyc:)
_________________ http://koralikowaweraph.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
Kurczak
|
Temat postu: Re: Frywolnie (czasem nieudolnie) frywolitki Weraph Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 7:51 pm |
|
Dołączenie: Wto Mar 17, 2009 11:26 pm Posty: 327 Miejscowość: Przylesie (Brzeg)
|
super! bardzo w moim guście 
_________________ zapraszam na swojego bloga, gdzie prezentuję wymysły mojej wyobraźni 
http://qrkoko.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
marfka74
|
Temat postu: Re: Frywolnie (czasem nieudolnie) frywolitki Weraph Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 8:00 pm |
|
Dołączenie: Wto Lut 12, 2008 12:09 am Posty: 579 Miejscowość: Warszawa
|
|
Piękny wisior-naszyjnik! Gratulacje zwłaszcza za koraliki nanizane na roboczych nitkach.
_________________ "Niektórym wydaje się, że luksus to zaprzeczenie biedy. Nic bardziej mylnego: luksus to zaprzeczenie wulgarności" Coco Chanel
http://craftbymarfka74.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
Revi
|
Temat postu: Re: Frywolnie (czasem nieudolnie) frywolitki Weraph Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 8:03 pm |
|
Dołączenie: Czw Kwi 17, 2008 3:18 pm Posty: 993 Miejscowość: Trzemeszno/Poznań Medale: 1
|
|
Oh.... Przepiękny wisior moja droga. Gratuluję, zaiste wyszedł wspaniale. No i podziwiam za odwagę, ja się jeszcze nie czuję na siłach by się na większe formy porywać...
_________________ "Z każdym nowym dniem zaprzyjaźnij się, spróbuj widzieć świat pozytywnie!"
Odwiedź mnie na: http://szufladaroznosci.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
AnetaA
|
Temat postu: Re: Frywolnie (czasem nieudolnie) frywolitki Weraph Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 8:24 pm |
|
 |
| Uzależniona Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Czw Lut 18, 2010 1:06 am Posty: 751
|
Wszystko prześliczne,wisir super,nawet jak na serwetkę  ,a tak poważnie on nie może być mały,bo straci urok,taki pojedynczy element musi być dość duży,same śliczności,nie wiem na co miałabym sie zdecydować (najpierw to chyba na wymiankę  ),a nazwę wątku koniecznie zmień i frywolitkuj frywolnie dalej 
|
|
| Góra |
|
 |
|
Poohata
|
Temat postu: Re: Frywolnie (czasem nieudolnie) frywolitki Weraph Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 9:06 pm |
|
Dołączenie: Czw Lut 12, 2009 12:26 pm Posty: 758
|
|
| Góra |
|
 |
|
Frasia
|
Temat postu: Re: Frywolnie (czasem nieudolnie) frywolitki Weraph Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 9:06 pm |
|
 |
| Prawdziwa Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Wto Lip 07, 2009 8:44 pm Posty: 418
|
Wisior jest piękny, ale kolczyki podbiły moje serce 
|
|
| Góra |
|
 |
|
friendzel
|
Temat postu: Re: Frywolnie (czasem nieudolnie) frywolitki Weraph Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 8:54 am |
|
Dołączenie: Czw Sty 14, 2010 9:59 am Posty: 365
|
rewelka!! piękny i dopracowany i fantastyczny pomysł z dyndającą łezka  :)
_________________ moja rękodzielnia www.annakowal.blogspot.com
|
|
| Góra |
|
 |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 0 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|