|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
szajajaba
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Wto Sie 04, 2009 7:57 pm |
|
Dołączenie: Sob Maj 05, 2007 12:33 pm Posty: 2611
|
Fuksiara :] Ja nie chudnę nic a nic, chyba stalowe nerwy mam  I - na urlop marsz! odpoczywać przed wyzwaniem 
_________________ Zapraszam do DŁUBALNI www.szajajaba.blogspot.com
|
|
| Góra |
|
 |
|
dodzia
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Wto Sie 04, 2009 8:01 pm |
|
Dołączenie: Wto Kwi 08, 2008 9:51 am Posty: 2608 Miejscowość: Tczew
|
urlop od poniedziałku....trzy tygodnie  ...ale od wczoraj boli mnie gardło...a schudłam w samym tygodniu przed ślubem między przymiarką, a odbiorem...a wyzwania już się nie boję....i pełną piersią się zgadzam....ale wpiszę się w przyszłym tygodniu....
_________________ II tura Wędrujących Albumów Utitin-1, dodzia-2, mikaz-3, Toke-4, ggagatka-5, mely-6, krufka-7, kiga-8
|
|
| Góra |
|
 |
|
Fairy
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Czw Sie 06, 2009 9:59 am |
|
Dołączenie: Pon Maj 19, 2008 11:01 am Posty: 769 Miejscowość: Warszawa
|
To skoro można i kolejny raz... to ja się wpisuję 1. szajajaba 2. alveaenerle 3. noodle 4. Violetka 5. Aylin 6. Ivy 7. Izabela 8. jagusia 9. lid 10. klaudynka 11. Fairy 12. szajajaba 13. Doti80 14. Kiga 15. sasilla 16.TuKara 17. makneta 18. Tobatka 19.Fairy Jestem chętna też na nowe wyzwania, filc, biżuteria, szycie  także co wam tylko się wyśni postaram się wyczarować. Tobatko wysyłam Ci swój adres.
_________________ Mój magiczny kącik

Czarownica- jak zwykle trudna do ogarnięcia i pojęcia...
Królewna- tylko oczy podkrążone i zgubiła gdzieś koronę...
So, maybe tomorrow, I'll find my way home.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Doti80
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Czw Sie 06, 2009 11:48 am |
|
Dołączenie: Wto Mar 11, 2008 1:19 pm Posty: 964 Miejscowość: Bytom
|
|
| Góra |
|
 |
|
Tobatka
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Czw Sie 06, 2009 2:25 pm |
|
Dołączenie: Pią Sty 26, 2007 12:55 pm Posty: 2520 Miejscowość: Tobatkowo :)
|
_________________ Mój albumik z pracami wszelakimi - frywolitka, szydełko, decoupage, filcowanie, biżuteria, pergamano, witraż.... a to nie koniec  Posadziłam drzewo - pomóż mu urosnąć, kliknij w link:)
|
|
| Góra |
|
 |
|
kiga
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Czw Sie 06, 2009 3:53 pm |
|
Dołączenie: Nie Wrz 30, 2007 6:09 am Posty: 2642 Miejscowość: Waw-ka:) Medale: 1
|
ja przepraszam ale mam mały poślizg ... moje zadanie dla Sasi będzie wysłane z opóźnieniem  edit: propozycja by osoby które wykonały swoje zdanie wytłuściły swój nick w liście - /oczywiście we właściwym miejscu/ wtedy będzie wiądom kto wywiązał się z zadania 
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
i mądrość, by umieć je rozróżnić...
http://kigabet.blogspot.com/
Ostatnio edytowany przez kiga Pią Sie 21, 2009 5:00 am, edytowano w sumie 2 razy
|
|
| Góra |
|
 |
|
klaudynka
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Sob Sie 08, 2009 7:36 pm |
|
Dołączenie: Czw Gru 04, 2008 6:40 pm Posty: 1029 Miejscowość: Ostróda / Olsztyn
|
Jak szaleć to szaleć  Zapisuję sie i ja  \Co prawda na koloniach pod namiotem siedzę, ale jak znów przyjdzie mi szyć to i ręcznie to zrobię!  1. szajajaba 2. alveaenerle 3. noodle 4. Violetka 5. Aylin 6. Ivy 7. Izabela 8. jagusia 9. lid 10. klaudynka 11. Fairy 12. szajajaba 13. Doti80 14. Kiga 15. sasilla 16.TuKara 17. makneta 18. Tobatka 19.Fairy 20. Klaudynka
_________________ http://kargolcia.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
Fairy
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Śro Sie 12, 2009 4:26 pm |
|
|
|
wysłane wczoraj... prawie cudem

|
|
| Góra |
|
 |
|
Jóśka
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Nie Sie 16, 2009 9:13 am |
|
Dołączenie: Śro Cze 24, 2009 7:21 pm Posty: 618 Miejscowość: Łódź
|
Kiga, dobry pomysł, a póki co.... wróciłam, się zapisuję 1. szajajaba 2. alveaenerle 3. noodle 4. Violetka 5. Aylin 6. Ivy 7. Izabela 8. jagusia 9. lid 10. klaudynka 11. Fairy 12. szajajaba 13. Doti80 14. Kiga 15. sasilla 16.TuKara 17. makneta 18. Tobatka 19.Fairy 20. Klaudynka 21. Jóśka
_________________ always look on the bright side of life...
|
|
| Góra |
|
 |
|
Fairy
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Nie Sie 16, 2009 8:00 pm |
|
|
Już nie mogę się doczekać aż przyjdzie moje nowe wyzwanie codziennie wypatruje pocztera 

|
|
| Góra |
|
 |
|
lid
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Czw Sie 20, 2009 7:17 am |
|
Dołączenie: Śro Wrz 24, 2008 6:57 am Posty: 899 Miejscowość: Szczecin Medale: 1
|
moje wyzwanie wczoraj doszło i baaardzo mi się podoba  już od jakiegoś czasu myślałam o powrocie do tej techniki a tu taka mobilizacja, dzięki 
_________________ http://zaczarowany-swiat.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
kiga
|
Temat postu: Re: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Pią Sie 21, 2009 5:06 am |
|
Dołączenie: Nie Wrz 30, 2007 6:09 am Posty: 2642 Miejscowość: Waw-ka:) Medale: 1
|
no dobra wytłuściłam listę osób które wywiązały się z zadania czekamy teraz na inne Panie ... a w między czasie dopisuję się ponownie 1. szajajaba 2. alveaenerle3. noodle4. Violetka 5. Aylin 6. Ivy 7. Izabela 8. jagusia 9. lid 10. klaudynka11. Fairy12. szajajaba 13. Doti80 14. Kiga15. sasilla 16.TuKara 17. makneta 18. Tobatka 19.Fairy20. Klaudynka 21. Jóśka 22. Kiga
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
i mądrość, by umieć je rozróżnić...
http://kigabet.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
Jóśka
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Pią Sie 21, 2009 6:46 am |
|
Dołączenie: Śro Cze 24, 2009 7:21 pm Posty: 618 Miejscowość: Łódź
|
no tak, miało to być wyzwanie dla osoby, która zapisze się pode mną, ale w tym przypadku to wyzwanie dla mnie!!! Motyla noga, co ja biedna mam wymyśleć dla Kigi!? Kochana, przecież Ty potrafisz wszystko!!! nikt nie mówił, że będzie lekko 
_________________ always look on the bright side of life...
|
|
| Góra |
|
 |
|
jagusia
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Pią Sie 21, 2009 7:16 am |
|
Dołączenie: Wto Maj 19, 2009 7:12 pm Posty: 679 Miejscowość: Warszawa
|
Lid, cieszę się, że Ci materiały pasują.  Teraz już czekam niecierpliwie na efekt 
_________________ jagusia

http://bjaga.blogspot.com/
szczęśliwym się nie jest, sczęśliwym się bywa
|
|
| Góra |
|
 |
|
Tobatka
|
Temat postu: Re: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Pią Sie 21, 2009 9:22 am |
|
Dołączenie: Pią Sty 26, 2007 12:55 pm Posty: 2520 Miejscowość: Tobatkowo :)
|
szajajaba napisał(a): 11. Adres wysyłamy po prostu osobie NAD nami - osoba taka ma 3 dni na wysłanie przesyłki, a osoba robiąca - w ciągu miesiąca musi pokazać pracę.
A ja mam pytanie czy prośbę czy może propozycję... Zauważyłam, że nie tylko dla mnie te 3 dni na wysyłkę to za mało... Ja np. mam pocztę we wsi obok, a to znaczy, ze muszę jechać samochodem, a z dziećmi nie zawsze wyjdzie i się najnormalniej w świecie nie wyrabiam.. A tu jeszcze trzeba pogłówkować nad samym zadaniem, zapakować  Może przedłużyć do tygodnia?
_________________ Mój albumik z pracami wszelakimi - frywolitka, szydełko, decoupage, filcowanie, biżuteria, pergamano, witraż.... a to nie koniec  Posadziłam drzewo - pomóż mu urosnąć, kliknij w link:)
|
|
| Góra |
|
 |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|