Forum Rękodzieło, decoupage, szydełkiem, filcowanie, na drutach, craft, sutasz, biżuteria, ręcznie, DIY, tutorial, reklama
Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, Gagu

ko-dag napisał(a):Drewnianych przedmiotów jest w sieci ostatnio mnóstwo.Jeśli ktoś szuka sklepu z drewnianymi rzeczami, bazy pod bransoletki także...to proszę do mnie napisać, bo nie będę podawać tu linków do sklepów.

A. Loobeensky napisał(a):Dekupażanki Miłe,
potrzebuję drewnianego kółka do pomalowania, średnica ok. 4-6cm, ale bez dziurek i tego typu rzeczy. Na Allegro nie mogę tego znaleźć, może któraś z Was mogłaby podrzucić mi na priva jakiś przydatny adres? Oczywiście, nie chodzi mi o kupowanie hurtowe, tylko detal.
Gagu napisał(a):Kup z dziurką i zaszpachluj to najprostsze rozwiązanie. Czasem też widuje takie plasterki w budowlańcach, ale o wiele mniejsze, nie wiem do czego służą, ale sa dość grube.

Panna Wig napisał(a):gdzieś kiedyś widziałam drewniane bazy pod bransoletki. Tylko kurcze teraz szperam w necie i już ich nie widzę. Jakby ktoś się kiedyś na takie coś natknął to niech mi da znać

! |
Ostrzeżenie Admina/Moderatora:
informacje o konkretnych sklepach bardzo proszę przekazywać na priv |

kara98 napisał(a):Panna Wig napisał(a):gdzieś kiedyś widziałam drewniane bazy pod bransoletki. Tylko kurcze teraz szperam w necie i już ich nie widzę. Jakby ktoś się kiedyś na takie coś natknął to niech mi da znać
takie bazy mozna kupic w empiku są po chyba 7 zł o ile dobrze pamiętam szerokie

)

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości