Skąd dzianinę bawełnianą?

Igłą igiełka z napędem elektrycznym

Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca

Skąd dzianinę bawełnianą?

Postprzez Rae » Sob Lut 20, 2010 4:15 pm

Pytanie jak w temacie: skąd wziąć dzianinę bawełnianą? Taką na ubranka dla dziecka (body, pajac, itp) 100% bawełny, raczej troszeczkę grubszą, dobrą jakościowo.
Obleciałam/obdzwoniłam większość znanych mi sklepów z tkaninami w Krakowie i kiszka, nie ma. Tylko w _dwóch_ mają w ogóle dzianiny, ale jersey ze sztucznymi dodatkami, i na dodatek cieniutki.
Sprawdzałam na All... ale tylko jeden sprzedawca ma coś co podpisuje jako dzianinę i na moje oko już na zdjęciach wygląda na kiepską jakościowo :/
Czy któraś z was może kupowała coś takiego? Wie gdzie można dostać? Może jest jakiś sklep internetowy? (bo mi udało się znaleźć tylko hurtownie, ale całej beli nie kupię :( ) Nie musi być w Krakowie... gdziekolwiek.
Mamy problem z ubrankami, bo dziecię rośnie jak na drożdżach, jest długi i wszystkie ubranka są za luźne i jednocześnie za krótkie. A rozpinane body można dostać maksymalnie w rozmiarze 74 (i to takie małe 74 ;) ) i chciałam po prostu uszyć, a tu okazuje się, że nie sposób dostać materiał.
Image
Rae
Craftlady Profesor ;)
Craftlady Profesor ;)

Dołączenie: Nie Wrz 28, 2008 3:58 pm
Medale: 1
 (1)

Reklama
Uzależniona Craftlady ;)
Uzależniona Craftlady ;)

Re: Skąd dzianinę bawełnianą?

Postprzez oppamama » Śro Mar 03, 2010 12:27 pm

Ja kupowałam bawełnianą dzianinę na allegro. U tego sprzedawcy ... Dzianina dość dobrej jakości.

!
Ostrzeżenie Admina/Moderatora:
Nie podajemy na forum linków do stron komercyjnych, sprzedaży itp. Proszę takie informacje wysyłać na pw.
Awatar użytkownika
oppamama

Dołączenie: Pon Lut 08, 2010 9:16 am

Powróć do Szycie sztuką jest

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości