Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca

faktycznie nie wygląda na trudną (też trochę szyję
). jeżeli boisz się zniszczyć pewnie drogi materiał to może uszyj sobie taką samą np. z płótna na lato - przetestujesz wykrój i będziesz wiedziała jakich ewentualnych błędów nie popełniać już na tej właściwej 

). obrobienie brzegów gęstym zygzakiem w zupełności wystarczy a jak się boisz to możesz podwójnie założyć materiał - wtedy nie ma szans żeby coś się stało. wiesz, zdanie specjalistów jest bardzo cenne i wiem, że rady Taty są dla Ciebie ważniejsze ale osoby z zawodowym podejściem często przesadzają - wiem jak to jest - mówią, że nie da się tego zrobić nie mając tony specjalistycznych sprzętów a Ty robisz prowizorycznie i amatorsko i wszystko działa dłuuugie lata - wielokrotnie to przetestowałam 

dziękuję. Narazie chyba wezmę się jeśli już za jakąs torbę, bo sukienka może być na typ etapie zbyt trudna, a i tak musiałabym kupić materiał. Jestem narazie zieloniutka, ale mam zamiar zmienić to chociaż troszkę.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości