Moderatorzy: sasilla, Gagu, zebrzyca, Doti80

o! i ptaszory i ryby lubię. ogólnie wodę uwielbiam. i łąkę;) od zawsze śni mi się mały domek na wsi z MAKAMI! i NIEZAPOMINAJKAMI! i innymi kwiatkami malo kwiaciarnianymi
. kocham je! kocham! tulipany też lubię;) te czerwone i fioletowo - różowe! (tutaj to kolorystyka w zasadzie dowolna - kwiaty mogą być nawet złoto różowe) 
No i oczywiście obowiązkowo 'Mały książe' i kubusia puchatka kocham jeszcze (czytany dawno ale jeszcze kocham
).
, pieczęci lakowych itp. od kilku lat planuję nawet kupić pióro 

, Dirty dancing, Top gun, autorka K. Grochola

, serial Kasia i Tomek

)

, motywów "fantastycznych", nie koniecznie wypalane rzeczy w drewnie

Kot jako wkurzajka, pies jako przytulanka, szczury
poza tym wszelkie gadziny
i owady, przede wszystkim wazki.

, poprostu topie sie jak cos takiego widze.
Jako, że biżuterię tworzę sama, to mam jej dość sporo, ale nie pogardzę romantyczną biżuterią wykonaną inną techniką niż tą, w której sama tworzę.
Wszelakie. Ze zwierząt konie, psiaki, delfiny.
Tworzenie fajnych rzeczy kosztem niewielkich środków.

mam uczulenie na srebro, złoto (tak wiem
) i innego rodzaju metale. Co śmieszne, nie uczulają mnie tylko pierścionki
) oraz kryminały
Próbuję zabrać i zachować je dla siebie

,choc może okazać sie to nie za łatwe.Generalnie jestem raczej z tych niezdecydowanych,ale jak juz coś mi wpadnie w oko to koniec-musi byc moje,nawet jeśli okaże się kompletnie niepotrzebna,wystarczy,że jest ładne
.... jak to zodiakalny Byk-lubię mieć.Raczej wyznaję zasadę-im prościej tym lepiej,im mniej tym ładniej, ale nieraz (bardzo rzadko) coś mi odbija i decyduję się na coś,na co wcześj nie zwróciłabym uwagi.Lubię zaskakujące połączenia,zarówno jeśli chodzi o kolor jak i materiały.

ale tildę lub królika chętnie bym przygarnęła... nie pokochałam się z frywolitką (w sensie nie umiem nic zrobić) ale duże formy frywolne mnie zachwycają...
Powróć do Zabawy w wymianę - SWAP
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości