Zwięźle i przejrzyście.
Proszę o niezamieszczanie tu innych postów.
Każda osoba może zamieścić tylko jeden, swój post ( może go potem wielokrotnie edytować, więc nie będzie kłopotu z uzupełnianiem i modyfikacjami)
Forum Rękodzieło, decoupage, szydełkiem, filcowanie, na drutach, craft, sutasz, biżuteria, ręcznie, DIY, tutorial, reklama
Moderatorzy: sasilla, zebrzyca, Gagu, Doti80

)
, za to lubię ptaszki i rybki, a także owady wszelkie, uwielbiam jemiołę!
. Bransolety - dyndające, bałaganiarskie "miękkie" - nie sztywna obręcz. Mam bardzo wąski nadgarstek - więc bransoleta max. 19-19.5 cm.

Zależy gdzie, w czym. Zdekupażowana kasetka świetnie może wyglądać wiejsko - sielsko z motywami kwiatowymi, kogutkami, nawet kiczowatym widoczkiem
Ania Shirley i tyle.
Zodiakalna panna, kochająca bałagan.
) i wiecznie brakuje mi miejsca na swoje rzeczy (brak też pojemników na kordonki, koraliki do frywolitek, wstążeczki i inne craftowe akcesoria).

Na studiach troszkę mi się odmieniło i polubiłam kolory
wszelkie kolory khaki, oliwkowe itp - mam sporo ciuchów, kurtek, spodni w tym kolorze
Za bardzo się błyszczy - ubieram ale tylko naprawdę duże wyjścia typu wesele
czasem po wielu godzinach pracy
dopasowane koszule, dekolty, długaśne rękawy itp
długie kiece noszę w lato jak już, krótkie rzadko - do czarnych rajstop i glanów
glany, zamszaki jakieś, sportowe - wygodne, buty na obcasie jedynie na wielkie wyjścia - choć może się kiedyś przekonam
Ogólnie chyba mało kobieca jeśli chodzi o styl ubierania się
) najlepiej w kolorach neutralnych - czarne, khaki itp.
pracuje w firmie geologicznej:) lubię porządek - ale mimo to jestem troszkę bałaganiarą
Jestem zodiakalną Panną, jestem dość uczuciowa i wrażliwa - czasem przewrażliwiona

W chłodniejsze pory roku spodnie, bluzki najlepiej takie nieco dłuższe, nie odsłaniające brzucha ani pleców przy pochylaniu (jak mawiała moja nauczycielka geografii: gołe plery chore nery). Lubię swetry z golfem jak i bez, bluzki dopasowane ale nie opinające zbyt mocno, kolorowe zabawne kolanówki.
Ciągle zaglądając do kuferka z biżuterią dochodzę do wniosku, że potrzebuję nowych kolczyków 

)
lubię grę the sims
koocham książki , a najbardziej :

Chociaż ostatnio mi się zmienia - lubię rozkloszowane spódnice mniej więcej za kolana, dopasowaną górę, duże dekolty 

) widzę różnego rodzaju breloczki, etuja, przyborniki, pudełeczka, kosmetyczki, zakładki do książek. Ah no i tak trochę z innej beczki, to do maskotek słabość mam

lubię tancerki Toulouse-Lautrec'a, baletnice Degas'a, ale poza nimi także kubistów i Joana Miro, Bruegel'a. Bardzo lubię oglądać sztukę użytkową (secesyjną szczególnie ;] ). Lubię ciekawe, humorystyczne grafiki i dobre zdjęcia.
Muszę mieć jasno, nie lubię jak się robi ciemno, lub jest pochmurny dzień. Zmienia się nastrój. Jestem podatna na pogodę :/ Uwielbiam ciepłą herbatę z cytryną i odrobiną cukru w nastrojowej, dużej filiżance (lub kubku) w słoneczny poranek. Coraz bardziej lubię gotować i eksperymentować w kuchni. Uwielbiam lato i maliny i poziomki i inne polskie owoce. Lubię łąkę pełną kwiatów, kolorowych motyli, brzęczących os czy świerszczy. Uwielbiam muzykę natury, świergot ptaków, szum i zapach drzew, chrobot koników polnych. W lecie często siedzę w czasie burzy na tarasie i słucham mocnych uderzeń deszczu i wyszukuję błyskawic
Uwielbiam letnie burze.
Telefonu nie przyozdabiam i nie chowam do niczego. Jedyny gadżecik do telefonu to chyba miejsce gdzie można go położyć. Jestem praktyczna, więc lubię jak coś znajduje zastosowanie i takie też prezenty w większości sama staram się dawać.

Powróć do Zabawy w wymianę - SWAP
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości