|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
klaudynka
|
Temat postu: Kwiatowe kołdry - projekt Craftladies Wysłany: Pią Lis 27, 2009 11:13 am |
|
Dołączenie: Czw Gru 04, 2008 6:40 pm Posty: 1029 Miejscowość: Ostróda / Olsztyn
|
|
| Góra |
|
 |
|
Wiola99
|
Temat postu: Re: Kwiatowe kołdry - projekt Craftladies Wysłany: Nie Lis 29, 2009 9:55 am |
|
 |
| Kandydatka na Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Pią Mar 20, 2009 7:00 pm Posty: 23
|
A ja trochę zbąblowałam. Tyyyle jeszcze czasu było. A tu za dwa dni grudzień  . Może dzisiaj zdążę, to coś pokombinuję, a jak nie to rezerwuję sobie miejsce A tak wogóle to w tym listopadzie to ciiiiisza taka. Nikt nic nie szyje?  Edit: (01.06.2010  ) Oto mój kwiatuszek 
_________________ http://wiolinkowo1.blogspot.com/
Ostatnio edytowany przez Wiola99 Sob Cze 05, 2010 8:14 am, edytowano w sumie 3 razy
|
|
| Góra |
|
 |
|
zebrzyca
|
Temat postu: Kwiatowe kołdry - projekt Craftladies Wysłany: Nie Lis 29, 2009 10:39 am |
|
Dołączenie: Śro Mar 07, 2007 6:40 pm Posty: 2932 Miejscowość: Lublin Medale: 4
|
Też robię rezerwację. Szyją, szyją,tylko nie to co trzeba (znaczy się ja tak robię). 
_________________ Pozdrawiam. Teresa
|
|
| Góra |
|
 |
|
Maryla.W
|
Temat postu: Kwiatowe kołdry - projekt Craftladies Wysłany: Nie Lis 29, 2009 9:13 pm |
|
 |
| Początkująca Craftlady ;) |
 |
 |
Dołączenie: Pon Wrz 03, 2007 12:12 pm Posty: 246
|
Bardzo,bardzo wszystkich przepraszam,ale zarobiona jestem. Jeszcze poprzedniego nie uszyłam i nie zdążę w terminie z ostatnim,ale obiecuje, wszystko nadrobię już niedługo.  I nadrobiłam: przedstawiam swojego szafirka.Szyję podobnie jak Oliku tylko obywam się bez kartki. No nie jestem zdecydowana jak będzie wyglądała moja kołderka,brakuje mi zieloności na listki,mam tylko jeden który używam i nie jestem przekonana co do tła.Dopiero w trakcie szycia ,a właściwie po uszyciu kilku kwiatków można się zorientować co będzie potrzebne. 
_________________ Maryla.W
http://craftbymaryla.blogspot.com/
Ostatnio edytowany przez Maryla.W Czw Sty 07, 2010 8:31 pm, edytowano w sumie 2 razy
|
|
| Góra |
|
 |
|
MKatarynka
|
Temat postu: Kwiatowe kołdry - projekt Craftladies Wysłany: Pon Lis 30, 2009 7:39 pm |
|
Dołączenie: Sob Wrz 20, 2008 10:25 pm Posty: 462 Miejscowość: Kraków Medale: 3
|
|
Dziewczyny, listopad zleciał mi tak szybko jakby go wcale nie było. Bardzo przepraszam, ale dzisiaj się zorientowałam, że się skończył. Zatem szycie kolejnego kwiatka będe mogła wrzucić dopierow w weekend. Ale z tego co widzę nie tylko u mnie takie zawirowania czasowe, więc chyba nic się nie stanie.
_________________ zapraszam do mojego bloga: http://mkatarynka-wmiedzyczasie.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
makneta
|
Temat postu: Kwiatowe kołdry - projekt Craftladies Wysłany: Wto Gru 01, 2009 7:07 am |
|
 |
| Prawdziwa Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Pią Lis 02, 2007 7:23 am Posty: 541
|
Też rezerwuję sobie miejsce, chociaż jeszcze nic nie uszyłam. Postaram się poprawić, chociaż przed świętami może być ciężko. 
_________________ Pozdrawiam serdecznie Makneta
Zapraszam na mój blog - Makneta
Wędrujące albumy III tura: 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4. Izuss1, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
|
|
| Góra |
|
 |
|
oliku
|
Temat postu: Kwiatowe kołdry - projekt Craftladies Wysłany: Wto Gru 01, 2009 6:11 pm |
|
 |
| Prawdziwa Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Sob Sie 30, 2008 6:13 pm Posty: 560 Miejscowość: Czeski Cieszyn Medale: 5
|
Jak widać, nie tylko ja mam problemy z czasem, nakupiło się tego co niemiara  nie nadążam....  i zaglądam tylko tutaj... mam propozycję - w związku z tym, że właściwie nikomu (oprócz lid) nie udało się w listopadzie uszyć szafirka a niektóre z nas mają jeszcze zaległości a do tego jeszcze Święta - następny kwiatek włożyć dopiero w styczniu. MKatarynko szefowo - co ty na to? a reszta? przecież to szycie ma być dla nas przyjemnością a nie przykrym obowiązkiem 
|
|
| Góra |
|
 |
|
zebrzyca
|
Temat postu: Kwiatowe kołdry - projekt Craftladies Wysłany: Wto Gru 01, 2009 6:38 pm |
|
Dołączenie: Śro Mar 07, 2007 6:40 pm Posty: 2932 Miejscowość: Lublin Medale: 4
|
|
Dobry pomysł, szkoda zaklepywać sobie kolejne miejsce na kolejnego kwiatka. Po świętach będzie więcej czasu.
_________________ Pozdrawiam. Teresa
|
|
| Góra |
|
 |
|
lid
|
Temat postu: Kwiatowe kołdry - projekt Craftladies Wysłany: Śro Gru 02, 2009 6:48 am |
|
Dołączenie: Śro Wrz 24, 2008 6:57 am Posty: 899 Miejscowość: Szczecin Medale: 1
|
|
ja też jestem za, bo w grudniu to mocno napięte terminy, podobnie jak wszyscy, mam i ni jak do świąt na takie szycie czasu nie będę miała
_________________ http://zaczarowany-swiat.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
MKatarynka
|
Temat postu: Kwiatowe kołdry - projekt Craftladies Wysłany: Śro Gru 02, 2009 12:21 pm |
|
Dołączenie: Sob Wrz 20, 2008 10:25 pm Posty: 462 Miejscowość: Kraków Medale: 3
|
|
| Góra |
|
 |
|
NataliaZ
|
Temat postu: Kwiatowe kołdry - projekt Craftladies Wysłany: Śro Gru 16, 2009 12:37 pm |
|
 |
| Nie pisząca lady ;) |
 |
Dołączenie: Pią Gru 11, 2009 1:02 pm Posty: 3
|
|
dziewczyny przepraszam ze sie wam wcibiam. gdzie moge znalezc to konto meilowe na ktorym zostaly umieszczone schematy PP? plis pomozcie. tez chce po cichaczu szyc takie cuda.
|
|
| Góra |
|
 |
|
NataliaZ
|
Temat postu: Kwiatowe kołdry - projekt Craftladies Wysłany: Czw Gru 17, 2009 8:52 am |
|
 |
| Nie pisząca lady ;) |
 |
Dołączenie: Pią Gru 11, 2009 1:02 pm Posty: 3
|
|
Napisałam do Mkatarynki PW. Nie wiem moze jakoś blednie. Na początku zaznaczyłyście ,że każdemu kto chce mogą zostać udostępnionr schematy dlatego też poprosiłam o nie. Strasznie mi sie podobają gotowe już dzieła.
|
|
| Góra |
|
 |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|