Mam bardzo nietypową prośbę, albo inaczej - iście ekfilibrystyczną. Niektóre wiedzą, że moją ogromną pasją jest pan - Brian Joubert. Oglądałam osatnio zawody w Tokio i zobaczyłam coś, co sprawiło, że musiałam się spod biurka samowyławiać a oczy zamieniły mi się w spodki. I tu zwracam się do szyjących lub filcujących craftek. Marzy mi się niewiarygodnie wręcz taka laleczka jak w tym filmie :http://www.youtube.com/watch?v=vEpLJnbDtso pojawia się ok minuty 6.47. Zauroczyła mnie kompletnie i podbiła moje serce, czaję się więc na jej odpowiednik uszyty ( tu może być troche mniejsza/ większa, jak wygodniej, z długimi nogami i koniecznie łyżwami na stopach i w stroju, nie musi być w tej siateczce, pokażę zdjęcia, niektóre stroje sa pewnie wiele łatwiejsze ), albo filcujących ( i tutaj aż wstyd mi mieć jakieś wymagania, bo to dla mnie czarna magia, ale rozmiar ok. 10 cm, łyżwy i strój ) Można też mu trochę piegów na policzki dać i koniecznie bujną czuprynę. i zeby mu tak członki no... "zwisały " jakby xD

W zamian za spełnienie mojego szalonego marzenia jestem gotowa ruszyć wszystkie moje umiejętności craftowe i zrobić coś z zasobów scrapbookingu, ramkę na zdjęcie, magnesiki, komplet lniano - guzikowy, jakież bizuteriowate cosie i jeszcze książkę do dekupażu na szkle dorzucić mogę ( jak ją znajdę w moich zasobach ). albo wieką pakę niespodzianek zrobić i posłać do czarodziejki.
Mam nadzieję, że mnie modki za taką ilość zdjęć nie zkrzyczą

Nowości