Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca

galowe kolorki powodują,że jest bardzo elegancki,frywolitki same w sobie są eleganckie,a do tego te kamienie...
Dokończyłam w domu, dorobiłam drugi do pary i wyszedł piękny inspirowany, oczywiście, pięknymi dziełami Alveaenerle
Powstanie ich jeszcze kilka - mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko, droga koleżanko, co? 

I będzie się świetnie prezentować na tych biglach 

A najpiękniejsze w nich jest to, że idąc z dziecięciem na plac zabaw biorę do ręki jedno maleńkie czółenko i dłubię
Dziś na przyszkolnym placu, czekając na starszego, gdy młodszy się bawił, ja dłubałam, a nauczycielki pilnujące innych dzieci ciekawie zerkały, ale żadna nie zdecydowała się podejść i zajrzeć
Ach lubię tak intrygować ludzi 

Tobatka napisał(a):Dziś na przyszkolnym placu, czekając na starszego, gdy młodszy się bawił, ja dłubałam, a nauczycielki pilnujące innych dzieci ciekawie zerkały, ale żadna nie zdecydowała się podejść i zajrzećAch lubię tak intrygować ludzi
Im dalej jadę, tym większa ilość ludzi próbuje jednocześnie podglądać i udawać, że w ogóle ich to nie interesuje 

Za to w samochodzie namiętnie gadam przez telefon, bo to jedyny czas kiedy mam spokój i nic innego do roboty 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość