Forum Rękodzieło, decoupage, szydełkiem, filcowanie, na drutach, craft, sutasz, biżuteria, ręcznie, DIY, tutorial, reklama
Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca

Choć nie ukrywam, że szalenie ciekawe są te wzory 
No może nie tu, ale w wątku wymiankowym lub na pw 

a ja ślepa jestem, pisałam tu w międzyczasie, a nie zauważyłam odpowiedzi - dzięki Tobatko 

bo to co ostatnio sfrywoliciłaś to ....sam miodek , zwłaszcza srebrno-czarne kolczyki

Ale się może kiedyś naumiem?

Z przyjemnością bym Ci pokazała jak plątać supełki 

.

Koraliki mi sprawę utrudniły, no bo po co iść na łatwiznę? 
) - w zasadzie wyszło samo.. Miało być troszkę inaczej, musiałam w trakcie zmieniać pomysł, a jak powstał wisior to stwierdziłam, że kolczyki do kompletu muszą być
Choć z nich akurat nie jestem zadowolona.. Choć o dziwo na uchu nieźle wyglądają, a z wisiorem też nieźle się komponują 

W wisiorze też to środkowe kółeczko się zdefasonowało ciut, bo za krótkie łuki zrobiłam z drugiego końca koralika... Ale po naciągnięciu, usztywnieniu i wyprasowaniu jakoś się wszystko dogadało i nie wygina się
Nie wiem tylko, czy nie zacznie, jak od noszenia koronka zmięknie... No zobaczymy, komplet jest mój, zostaje u mnie i będę go testowała 

piękne rzeczy robisz.....
Efekty różne - niektóre dziwne, inne udane
A wszystkie niosą za sobą wiedzę 

,są bardziej widoczne,ale przez to że szklane to równie delikatne jak te malusieńkie 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości