Forum Rękodzieło, decoupage, szydełkiem, filcowanie, na drutach, craft, sutasz, biżuteria, ręcznie, DIY, tutorial, reklama
Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, Gagu

) Pan powiedział, że taki nie istnieje. Pojechałam do drugiego i sama sobie znalazłam na półce. Jest tylko diabelne drogi. Mam nadzieję, że będzie też tak dobry jak jego cena 

ambart napisał(a): Jest tylko diabelne drogi. Mam nadzieję, że będzie też tak dobry jak jego cena

Ja kupuje troche taniej (okolo 36-38zl) - ale BARDZO wartokubus_puchatek napisał(a):Bo nie wiem czy zmieniac moj akrylowy domalux na akrylowo-poliuretanowy.

Teraz mam zamiar lakierować akrylowo-poliuretanowym. Na razie zakupiłam i sobie stoi, bo ja zajęłam się fimo.

.
, konsystencja żelu i nie trzeba tyle warstw nakładać jak przy zwykłych lakierach.Muszę nową puszkę lakieru zakupić i chyba skuszę się własnie na takowy. 

Fakt, nie kapie, ale czasami ścieka. Niestety po pędzlu zostawały ślady. Nawet tym gąbkowym. Nie byłam z niego zadowolona. Znacznie bardziej odpowiada mi Hartz-Lack z połyskiem. Po kilku nałożonych warstwach wygląda jak przezroczysta tafla.Akrylowego Domaluxu też kiedyś używałam, ale po kilku warstwach wszystko robiło się żółtawe. Ze wszystkich, które miałam (a miałam ich trochę) to najbardziej do tej pory lubiłam malować właśnie tym Hartz-Lackiem.
danka.pl napisał(a):A, ja słyszałam też o takim lakierze V3V, konsystencja żelu i nie trzeba tyle warstw nakładać jak przy zwykłych lakierach.Muszę nową puszkę lakieru zakupić i chyba skuszę się własnie na takowy.
http://picasaweb.google.com/dekupazdanki/DecoupageMojeHobby#
ambart napisał(a):Miałam taki 3V3 i bardzo się cieszyłam, że się skończył

Powróć do Wszystko o technice decoupage
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości