Wiem, że to może nie jest odpowiedni temat, ale nie znalazłam i tak nic pasującego... Wybaczcie! 
Forum Rękodzieło, decoupage, szydełkiem, filcowanie, na drutach, craft, sutasz, biżuteria, ręcznie, DIY, tutorial, reklama
Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, rozella
Wiem, że to może nie jest odpowiedni temat, ale nie znalazłam i tak nic pasującego... Wybaczcie! 

i maszynka do makaronu
zobaczę jak się sprawdzają te opakowania 
jak coś to chodzi mi po prostu o te okrągłe tubki (?) z rozpylaczem 

generalnie glowy i postacie . nigdy jeszcze nic nei robilam z fimo ale jutro ide kupic i zaczynam przygode
a i jeszcze mam pytanie czy gdzies jest na forum w jednym temacie o tym jak robic ludki i jak co doklejacv i jak robic ozdoby ? Prosze o pomoc super by byl taki temat a ja szukalam i jakos nie znalazlam .... chce zrobic cos ladnego na prezent dla kogos waznego dla mnie wiec chcialam dzidziusia czy elfa cos podobnego . Bardzo prosze o pomoc
A dla kogos kto jeszcze nic nie robił takiego przydała by sie jak najdokładniejsza instrukcja...
Poki co to dla mnie mimo wszystkich zdjęć itd czarna magia. no moze kwiatek jakiś udało by mi sie zrobić ale inne wzory to już.... 
margola napisał(a):Wałkowanie dezodorantem wymaga duuużo cierpliwości i samozaparcia. Jak chcesz cieniować to zdecydowanie polecam zainwestowanie w maszynkę do makaronu. Nie jest to potworny wydatek a znacznie ułatwia pracę. Wiem bo pierwsze listki jakie robiłam cieniowałam ręcznie
moge jakis opis poprosic? bede wdzieczna hehe. z gory dziekuje:)

Powróć do Fimo modelina i inne masy plastyczne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości