Czesanka występuje w wielu kolorach, więc ewentualne farbowanie (zapewne dość uciążliwe) automatycznie odpada. Teraz mogę spokojnie lepić, przynajmniej do czasu następnych wątpliwości.Może przy okazji wreszcie wezmę się za filcowanki

Forum Rękodzieło, decoupage, szydełkiem, filcowanie, na drutach, craft, sutasz, biżuteria, ręcznie, DIY, tutorial, reklama
Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, rozella
Czesanka występuje w wielu kolorach, więc ewentualne farbowanie (zapewne dość uciążliwe) automatycznie odpada. Teraz mogę spokojnie lepić, przynajmniej do czasu następnych wątpliwości.

Kallispe napisał(a):Cześć!
Mnie też od jakiegoś czasu fascynują artystyczne lalki, właściwie to przyznam się od razu że złapałam "bakcyla ooak".
Tak bardzo mi się podobają te figurki, że postanowiłam się nauczyć je wykonywać. Gdzieś od roku w wolnych chwilach testuję różne masy, farby,
dłubię, lepię i cuduję, powolutku, pomalutku, aż coś wyjdzie :-)
Lalunie które udało mi się wykonać znajdziecie na mojej stronie internetowej, a ostatnią (nieskończoną) tutaj: http://forum.ooak.pl/viewtopic.php?f=17&t=55.
Pozdrawiam i życzę udanych dzieł!

Powróć do Fimo modelina i inne masy plastyczne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości