Forum Rękodzieło, decoupage, szydełkiem, filcowanie, na drutach, craft, sutasz, biżuteria, ręcznie, DIY, tutorial, reklama
Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, Gagu, rozella

agafia1987 napisał(a):Tobatka - może to sygnał, że trzeba skończyć chustecznik?Tak chyba najgorzej - coś ruszyć i zostawić - ja też mam kilka rzeczy, które zostawiłam w fazie wstępnej i leżą z nadzieją, że kiedyś do nich wrócę.

),mogę tylko stwierdzić co nastepuje-bardzo mi sie podobaja butelki i to pudełko z fiołkami-super kolorki,całość wyszła bardzo energetyczna. 

Ale może jak się odmieni na lepsze (czytaj: wywalę wreszcie trzy czwarte mojej "kolekcji" śmieci), to się do Ciebie ładnie uśmiechnę? ;-)
). Plamki na lusterku urocze, nawet jeśli niecelowe. Bardzo mi się podobają wzory, które dobierasz.
No i czekam na uśmiech 

Bardzo ładny, świetna serwetka. 
Co ciekawsze - na butelce miała być gałązka winorośli, ale z braku winorośli, a chęci szybkiego posiadania butelki przez obecnego właściciela - są oliwki
Dziękuję 

Miło, bo obawiałam się, że tylko ja taka niecierpliwa na forum z technikami bardzo czasochłonnymi 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości