Dziękuję za tyle miłych słów.. Obiecuję, że wkrótce coś wrzucę, mam lusterko (tym razem małe, w sam raz do torebki) oraz zawieszkę na drzwi do skończenia 
Forum Rękodzieło, decoupage, szydełkiem, filcowanie, na drutach, craft, sutasz, biżuteria, ręcznie, DIY, tutorial, reklama
Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, Gagu, rozella
Dziękuję za tyle miłych słów.. Obiecuję, że wkrótce coś wrzucę, mam lusterko (tym razem małe, w sam raz do torebki) oraz zawieszkę na drzwi do skończenia 

Agafia ma racje,na razie tylko podziwiam decouprace,sama nic w tej technice nie miałam i nic zrobić nie umiem (choć dziecie me dostało na urodzinki taką skrzyneczkę łysą do ozdobienia i aż sie prosi żeby ją okleić
),dziękuje Agafio raz jeszcze,fajny i przydatny prezencik wymiankowy 

agafia1987 napisał(a):Bo mam na to nowy patent: żelazko. W sumie żaden nowy, ale działa rewelacyjnie. Powierzchnię posmarować klejem, poczekać aż wyschnie, nałożyć serwetkę, na nią papier śniadaniowy/ papier do pieczenia i żelazko nastawione na niską temperaturę. Ta dam! Gotowe
eli napisał(a):Tak myślałam,że robiłaś na żelazko.Ja też próbowałam,ale dramat się zaczynał,jak zaczynałam lakierować.Wszystko mi się marszczyło i jeszcze gorzej wyglądało niż normalnie bym naklejała.Nie wiem gdzie tkwi błąd.
Od środka, szybkimi ruchami, bo jeszcze się marszczy
Potem poczekać, aż wyschnie i lakierować
Wtedy już nie ma problemu z lakierem 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości