Agafia - prace

Chwalimy sie :)

Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, Gagu, rozella

Re: Agafia - prace

Postprzez agafia1987 » Pon Maj 30, 2011 2:57 pm

Mój wątek został przez Was ożywiony :) Dziękuję za tyle miłych słów.. Obiecuję, że wkrótce coś wrzucę, mam lusterko (tym razem małe, w sam raz do torebki) oraz zawieszkę na drzwi do skończenia :)
Awatar użytkownika
agafia1987
Prawdziwa Craftlady ;)
Prawdziwa Craftlady ;)

Dołączenie: Wto Lut 09, 2010 12:37 pm

Reklama
Uzależniona Craftlady ;)
Uzależniona Craftlady ;)

Postprzez MagdaBM1 » Śro Cze 01, 2011 1:58 am

Śliczne te wszystkie prace, a te deseczki i butelki to by mi pasowały do kuchni, szkoda tylko że ja nie umiem tego robić.
MagdaBM1

Dołączenie: Wto Maj 17, 2011 1:19 pm

Postprzez agafia1987 » Czw Cze 23, 2011 8:12 pm

MagdaBM1, dziękuję :)

Dzisiaj album dla Anety. Miałam wielką zagwozdkę co zrobić, zdecydowałam się na decou, mając na uwadze fakt, że Aneta tej dziedziny jeszcze nie zgłębiła. Problem z kolorystyką i wzorem miałam wielki, próbowałam dopasować coś do Chorwacji - ciężko było, ale winnic tam sporo, stąd motyw wina :)

Image
Awatar użytkownika
agafia1987
Prawdziwa Craftlady ;)
Prawdziwa Craftlady ;)

Dołączenie: Wto Lut 09, 2010 12:37 pm

Postprzez AnetaA » Czw Cze 23, 2011 8:20 pm

jak sie zabiorę za porządkowanie zdjęć,to bedą w nim te najładniejsze wspólne zdjęcia :) Agafia ma racje,na razie tylko podziwiam decouprace,sama nic w tej technice nie miałam i nic zrobić nie umiem (choć dziecie me dostało na urodzinki taką skrzyneczkę łysą do ozdobienia i aż sie prosi żeby ją okleić :D ),dziękuje Agafio raz jeszcze,fajny i przydatny prezencik wymiankowy :)
AnetaA
Uzależniona Craftlady ;)
Uzależniona Craftlady ;)

Dołączenie: Śro Lut 17, 2010 11:06 pm

Postprzez Doti80 » Wto Sie 02, 2011 11:52 am

agafia1987 napisał(a):Bo mam na to nowy patent: żelazko. W sumie żaden nowy, ale działa rewelacyjnie. Powierzchnię posmarować klejem, poczekać aż wyschnie, nałożyć serwetkę, na nią papier śniadaniowy/ papier do pieczenia i żelazko nastawione na niską temperaturę. Ta dam! Gotowe :)

eli napisał(a):Tak myślałam,że robiłaś na żelazko.Ja też próbowałam,ale dramat się zaczynał,jak zaczynałam lakierować.Wszystko mi się marszczyło i jeszcze gorzej wyglądało niż normalnie bym naklejała.Nie wiem gdzie tkwi błąd.

Po przyklejeniu serwetki żelazkiem, trzeba to jeszcze raz potem posmarować klejem ;) Od środka, szybkimi ruchami, bo jeszcze się marszczy :) Potem poczekać, aż wyschnie i lakierować :) Wtedy już nie ma problemu z lakierem :)
Awatar użytkownika
Doti80
Craftlady moderatorka ;)
Craftlady moderatorka ;)

Dołączenie: Wto Mar 11, 2008 2:19 pm
Miejscowość: Bytom

Postprzez dorka184 » Śro Paź 19, 2011 9:25 pm

Agafia.
Bardzo mi się podobają twoje prace zwłaszcza puszka po kawie.
O jej ile ja takich bądź podobnych puszek ,puszeczek wyrzuciłam :(
Chętnie bym je teraz "przyjęła" z powrotem.
dorka184
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Czw Paź 13, 2011 9:18 am

Poprzednia

Powróć do Nasze prace

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości