Bawię się decoupage'em od jakiegoś czasu i stwierdziłam, że potrzebuję opini osób obiektywnych
Znajomi zawsze mówią: ładnie
Mam też cichą nadzieję, że kiedyś zainspiruję kogoś jakąś pracą
Musze tylko ogarnąć wstawianie zdjęć.Jak widać ogarnęłam:
Ramka - zrobiłam przepiękną (wiem, wiem - mało skromnie) herbaciarkę, której zdjęcia niestety nie mam. Za szybko poszła w świat. Z resztek serwetki powstała ramka:

Chustecznik:

Świeczniki (testowałam przyczepność do szkła i ogólny efekt, mam tylko problem z wycinaniem wzoru, ciężko dopasować kształt do swieczników, ale mimo, że czerwony powstał jako próba i widać w pewnym miejscu brak serwetki to swoje zadanie spełnia i błędów przy zapalonej świeczce i odpowiednim ustawieniu, nie widać

Chustecznik dla mamy (pierwszy chustecznik):

Doniczka (zwykła, plastikowa)

Pudełko (ze sklepu "wszystko za 2,5) - ładne drewniane pudełko, które było jakąś grą bez instrukcji

Ramka a w środku kółka na kolczyki (tektura modelarska)

Pierwsza rzecz jaką zrobiła (przy użyciu plakatówek i wikolu, a także lakieru wygrzebanego z piwnicy, kiedy jeszcze nie bardzo wiedziałam o co chodzi

Deseczka:

I kolejna:

Następnym razem wrzucę butelki

. Aż żal byłoby na ich kroić
Ogólnie rzecz biorąc - jestem pod wrażeniniem
Świeczniki na zdjęciach wyszły bardzo dobrze. Czy czerwony daje wyraźnie zaczerwienione światło? Dobrze by było skombinować sobie takie nastrojowe lampki... Co ja się będę rozpisywać - mam kiepski dzień, a obejrzenie Twoich prac tak jakoś poprawiło mi humor. 
Nowości